reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Cudeńka! I to jest przykład że nie trzeba wymieniać na nowe tylko być kreatywnym! Mega!
Żeby było śmieszniej, to ja właśnie wymieniam, miałam takie stare i niewygodne, a szukałam starych i wygodnych do renowacji. Na ten moment za to, co wydałam bym kupiła nòwki sztuki 🙈🤣🤣🤣. Ale jest satysfakcja i oryginalność

Super, jak ja zazdroszczę takim osobom jak Ty, które z niczego potrafią zrobić COŚ 🙂
Wierz mi, kiedyś mi się wydawało, że jestem absolutnym beztalenciem manualnie. Ale czas pokazał, że nie jest źle, szydełkowanie, szycie, plecenie pasków, a teraz renowacja mebli - 20 lat temu w życiu bym się nie podjęła, bo byłam bez talentu do manualnych prac.

Wierz mi, kiedyś mi się wydawało, że jestem absolutnym beztalenciem manualnie. Ale czas pokazał, że nie jest źle, szydełkowanie, szycie, plecenie pasków, a teraz renowacja mebli - 20 lat temu w życiu bym się nie podjęła, bo byłam bez talentu do manualnych prac

Wierz mi, kiedyś mi się wydawało, że jestem absolutnym beztalenciem manualnie. Ale czas pokazał, że nie jest źle, szydełkowanie, szycie, plecenie pasków, a teraz renowacja mebli - 20 lat temu w życiu bym się nie podjęła, bo byłam bez talentu do manualnych prac.
Mam nadzieję, że ja też niebawem odkryję jakiś swój ukryty talent 😆

No to ja teraz. Brak chęci mi do takich prac manualnych jedynie szydelkowac potrafię. Kto wie co będzie kiedyś 😃

No to ja teraz. Brak chęci mi do takich prac manualnych jedynie szydelkowac potrafię. Kto wie co będzie kiedyś 😃
szydełkować to jest dopiero nudne o matko 😂
niezła jesteś ja to jestem taki dynamit że chyba bym bardziej się nadawała do rozwalania czegoś 😂 ale syn uczy mnie i spokoju, cierpliwości i pokory😜🤪

reklama
kobieto pominęłaś się z powołaniem czy co?
ja to nie mam cierpliwości do tego absolutnie także szacun!😍👍 oczywiście przepiękne 🥰
No powiem Ci, że przy tej ilości roboty co mam w domu dziwię się, że cokolwiek mi się udało. Łapię chwile kiedy mogę, szlifuję w trakcie snu Marcysi, a tu jeszcze Dobrusia pokazuje pazury. Dzisiaj jeszcze obijałam jedno oparcie, zszywałam jeden bok (i tak trzeba ręcznie) z Marcysią, zabawiając ją co i rusz, więc zamiast 10 minut - zeszło mi 40. Ogólnie mi się podobają stare meble odnowione, mam te cztery krzesła jeszcze i zastanawiam się, czy je tylko zmatowić i pomalować na szaro, czy zjechać całą politurę i pomalować lakierem, ale chyba jednak wybiorę opcję szybszą.
Powołanie nie, nie robię tego profesjonalnie, moja mama w takie klocki jest dobra. Ja po prostu robię to dla siebie, bo meble, na które mnie stać to chłam, który po kilku latach wywalam, a tu mam lite drewno, i takich krzeseł nikt nie będzie miał na bank. W kolejce czeka upgrade kanapy, bo wygląda kijowo, więc ją obiję na nowo, ale najważniejsze to biurka ze starych dębowych drzwi, i to jest projekt, który mam w głowie ❤
Kute nogi, naturalne drewno i szklane blaty.

szydełkować to jest dopiero nudne o matko 😂
niezła jesteś ja to jestem taki dynamit że chyba bym bardziej się nadawała do rozwalania czegoś 😂 ale syn uczy mnie i spokoju, cierpliwości i pokory😜🤪
Szydełkowanie jest spoko, ale ze sznurka, bo szybko idzie i fajne pojemniki się robi w tempie 😁😁

Do góry