Lipaaa
Fanka BB :)
Pięknie @karoo-kp!No powiem Ci, że przy tej ilości roboty co mam w domu dziwię się, że cokolwiek mi się udało. Łapię chwile kiedy mogę, szlifuję w trakcie snu Marcysi, a tu jeszcze Dobrusia pokazuje pazury. Dzisiaj jeszcze obijałam jedno oparcie, zszywałam jeden bok (i tak trzeba ręcznie) z Marcysią, zabawiając ją co i rusz, więc zamiast 10 minut - zeszło mi 40. Ogólnie mi się podobają stare meble odnowione, mam te cztery krzesła jeszcze i zastanawiam się, czy je tylko zmatowić i pomalować na szaro, czy zjechać całą politurę i pomalować lakierem, ale chyba jednak wybiorę opcję szybszą.
Powołanie nie, nie robię tego profesjonalnie, moja mama w takie klocki jest dobra. Ja po prostu robię to dla siebie, bo meble, na które mnie stać to chłam, który po kilku latach wywalam, a tu mam lite drewno, i takich krzeseł nikt nie będzie miał na bank. W kolejce czeka upgrade kanapy, bo wygląda kijowo, więc ją obiję na nowo, ale najważniejsze to biurka ze starych dębowych drzwi, i to jest projekt, który mam w głowie ❤
Kute nogi, naturalne drewno i szklane blaty.
Szydełkowanie jest spoko, ale ze sznurka, bo szybko idzie i fajne pojemniki się robi w tempie
U mnie też ostatni tydzień owocny, namalowałam 5 obrazów
Biurka będą przepięknie na pewno, czekam na fotkę jak będą gotowe