reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, które stosujecie ten płynny puder wysuszający, oroentujecie się czy jak są ropne wycieki też można to stosować?
mija mówiła zdezynfekować odczekać z 15 min i punktowo wysuszyć pudrem chyba że trzeba większy obszar a najlepiej na noc
powiedziała też że nie można na słońce wystawiać tego pudru i zmyć koniecznie resztki jak się wychodzi na słońce

trzeba też pamiętać że przy laktacji w ogóle tego pudru się nie stosuje 😜

Oj ale dzisiaj pospaliśmy do g. 9 😂strasznie jakiś leniwy dzień 🙄 nic mi się nie chce dosłownie dopiero pije kawę, a mały leży na macie się chichra 😂 podrzucam mu co chwilę jakieś zabawki to wyrzuca i nogami się bawi😂

Oj ale dzisiaj pospaliśmy do g. 9 😂strasznie jakiś leniwy dzień 🙄 nic mi się nie chce dosłownie dopiero pije kawę, a mały leży na macie się chichra 😂 podrzucam mu co chwilę jakieś zabawki to wyrzuca i nogami się bawi😂
Zazdroszczę . U nas 6.30 to standard. Zaraz wjedzie druga kawa. Dziś były dwie pobudki w nocy plus kręgosłup dal mi czadu że średnio spalam.

Moja dzisiaj obudziła się o 6 a że w nocy nie było pobudki na mleko to o 6 zjadła i po raz pierwszy poszła dalej spać....także my też wyspane:)Jesteście na wczasach to trzeba korzystać z"nicniechciejstwa"🤣

Zazdroszczę . U nas 6.30 to standard. Zaraz wjedzie druga kawa. Dziś były dwie pobudki w nocy plus kręgosłup dal mi czadu że średnio spalam.
u mnie ostatnio też coś się zaczęła wcześniej budzić...wczoraj o 6 przed wczoraj o 6:30....:(dzisiaj też o 6 ale miło nas zaskoczyła:)

Aaaaa no i to druga noc gdzie w nocy się nie obudziła na mleko....ale wiem że wróci to jedzenie nocne bo już taki okres niejedzenia też miałyśmy...

mija mówiła zdezynfekować odczekać z 15 min i punktowo wysuszyć pudrem chyba że trzeba większy obszar a najlepiej na noc
powiedziała też że nie można na słońce wystawiać tego pudru i zmyć koniecznie resztki jak się wychodzi na słońce

trzeba też pamiętać że przy laktacji w ogóle tego pudru się nie stosuje 😜
Czyli, że jak karmię piersią to ja nie mogę tego stosować czy dziecku nie mogę tego stosować?

reklama
Do góry