Ja wyjęłam bo miałam wrażenie ze jej ciasno strasznie w tymJ
Ja też jeszcze nie wyciągnęłam...bo jak zrobiłam próbę to jakoś dziwnie siedziała
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
My już po dwóch dawkach bexero jesteśmy.A mi to jak zwróciłam uwagę , że to jest dziewczynka wytłumaczyła Pani....że dla nich jest to po prostu noworodek i dlatego mówią "on"Więc więcej już nie dyskutowałam
Dziewczyny szczepicie na meningokoki??A może już jesteście po?Nie wiem czy pytałam już o to czy nie ale ostatnio mózg nie funkcjonuje w pełni
E
ecza
Gość
No to my w przyszłym miesiącu zaczynamy szczepienie na meningokokiMy już po dwóch dawkach bexero jesteśmy.
Jakoś nigdy do głowy mi nie przyszło żeby kupować coś na pamiątkę chrzcin od nas rodziców....myślałam że zdjęcia wystarczą Ale jak wpadniecie na coś fajnego to może podpatrzę
Niedługo mama
Figola3, post: 21518524, member: 206948"]a to na pewno ciemieniucha? moja córka ma AZS, tzn. wydaje mi się, że już z tego wyrosła bo objawów nie ma już od dłuższego czasu, a tak to zawsze były zaognione rany pod kolanami, w zgięciach łokci, jako niemowlak sucha skóra na policzkach no i nawracająca ciemieniucha...tak mi się wydawało (jak miała ok.2 mce to miała ewidentną ciemieniuchę). Lekarka skierowała nas do dermatologa, córka miała wtedy ok.6 lat i ona stwierdziła, że to ŁZS, dostaliśmy jakiś szampon i teraz po tej "ciemieniuszce" nie ma śladu.
a to na pewno ciemieniucha? moja córka ma AZS, tzn. wydaje mi się, że już z tego wyrosła bo objawów nie ma już od dłuższego czasu, a tak to zawsze były zaognione rany pod kolanami, w zgięciach łokci, jako niemowlak sucha skóra na policzkach no i nawracająca ciemieniucha...tak mi się wydawało (jak miała ok.2 mce to miała ewidentną ciemieniuchę). Lekarka skierowała nas do dermatologa, córka miała wtedy ok.6 lat i ona stwierdziła, że to ŁZS, dostaliśmy jakiś szampon i teraz po tej "ciemieniuszce" nie ma śladu.
[/QUOTE]
Niby na pewno tak mówi alergolog. Tak jak pisałam on ma trochę objawów z jednego i drugiego a jeszcze podejrzenie alergii. Wczoraj nałożyłam mu preparat na ciemieniuchę nałożyła czapkę a po kąpieli nas masowałam głowę balsamem emolientem i muszę stwierdzić, że dzisiaj póki co wygląda w miarę
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Jakoś mi się wkleiłaś, ale chodziło mi o te maty jednorazowe, któreś dziewczyny pisały, a poza tym sama chętniej bym używała tych jednorazówek bo to wygoda, ale mój wąż w kieszeni po wydaniu 6 i pół stówy na książki do liceum dla najstarszej (z czego kierwa 3/4 używek) i 5 stów w perspektywie na szczepionki dla Marcysi wyje w niebogłosy.Wiesz co no ja na tych wakacjach to musiałam mu coś kupić (bo tutaj to miękie łóżka a ms to jednak długo) ale w sumie mata nie droga DUŻE PUZZLE PIANKOWE MATA PIANKOWA 62 x 62 3 SZT. za 32 zł to nie majątek i mogę powiedzieć zrobił siku kilka razy nic kompletnie nie przeszło na podłogę takie są ściśnięte w domu mam taką jednolita ale weź takiego kolosa do samochodu
My mamy szczepić ale w 7 ms czyli za miesiąc mojego wysyłam do żłobka w maju'22 więc też nie chce żeby coś przyplątał.
mój tutaj śpi jak nigdzie i to czasem sobie tylko tak drzemie a weź mu przerwij to zaraz jest yyy albo rozmawiaj tak samo mały terrorysta mi rośnie
Takie maty jak Ty sama mam (nie identyczne, tego typu) bo to fajna izolacja i maluch może się przewalać
a ok podkłady Ci chodziło też używam ale tylko na łóżkach ale zainteresowałaś mnie tym gumowym poszukamJakoś mi się wkleiłaś, ale chodziło mi o te maty jednorazowe, któreś dziewczyny pisały, a poza tym sama chętniej bym używała tych jednorazówek bo to wygoda, ale mój wąż w kieszeni po wydaniu 6 i pół stówy na książki do liceum dla najstarszej (z czego kierwa 3/4 używek) i 5 stów w perspektywie na szczepionki dla Marcysi wyje w niebogłosy.
Takie maty jak Ty sama mam (nie identyczne, tego typu) bo to fajna izolacja i maluch może się przewalać
650 zł? omg ile książki kosztują a to nie może jakiś używanych?
no szczepionki chyba my też już będziemy musieli zapłacić za te menigokoki chociaż nic nie mówiła a mamy być 07 września
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja mam taki https://allegro.pl/oferta/podklad-wielorazowy-higieniczny-50x70-8786237686a ok podkłady Ci chodziło też używam ale tylko na łóżkach ale zainteresowałaś mnie tym gumowym poszukam
650 zł? omg ile książki kosztują a to nie może jakiś używanych?
no szczepionki chyba my też już będziemy musieli zapłacić za te menigokoki chociaż nic nie mówiła a mamy być 07 września
Ale to kupowałam jak Jagoda była maleńka i cały czas mi służy. Z tym, że zaczyna być za mały. Mam jeszcze też po niej taki podkład 100x120 na materac, sama guma, więc na to kładę ręcznik, ale nie mogę znaleźć nic takiego. Kupowałam to, bo takich z pulem i gumkami na materac wtedy nie było. A teraz przydaje się w innym celu.
Książki w 3/4 są używane. Nowe kupiłam zbiory zadań, bo nie było nigdzie z rozszerzeń z matmy i fizyki, podręcznik do informatyki z rozszerzeniem, podręczniki i zeszyty ćwiczeń do angielskiego i rosyjskiego i karty pracy. Reszta używki lokalnie, z olx i allegro lokalnie. Łącznie 650 zeta. A przyborów szkolnych nie zaczęłam jeszcze ogarniać ...
ilmenau
Co kupiliście swoim dzieciom na chrzest jako rodzice? Bo my chcemy kupić taką pamiątkę na całe życie i się zastanawiamy co.
Starszej sesję zdjęciową, młodemu też chcemy taką sesję kupić. Taki album z sesji to super pamiątka
A mi to jak zwróciłam uwagę , że to jest dziewczynka wytłumaczyła Pani....że dla nich jest to po prostu noworodek i dlatego mówią "on"Więc więcej już nie dyskutowałam
Dziewczyny szczepicie na meningokoki??A może już jesteście po?Nie wiem czy pytałam już o to czy nie ale ostatnio mózg nie funkcjonuje w pełni
Tydzień temu pierwsza dawka Nimenrixu a za tydzień druga Bexsero. Chcę zakończyć temat szczepień przed październikiem, bo jak straszą czwarta falą to wolę się nie kręcić po przychodniach.
Patii26
No my też otworzyliśmy jej konto i wszystkie pieniążki dla niej tam lecą.My kupiliśmy Bujaczek - Huśtawka Joie Serina.
Dostała dużo pieniążków w kopertach dlatego otworzyliśmy konto i cały jej hajs tam leży.
Ja wiem, że rodzice nie zawsze coś kupują na Chrzest swojemu dziecku, bo organizują imprezę itp. Ale chcieliśmy właśnie może jakiś łańcuszek albo coś w tym stylu, co będzie jej przypominało m, że to od nas.
Nooo, sesja też super sprawa i pamiątka, na pewno taką chcemy zrobić i w sumie to też fajny pomysł jako od nasA w przyszłym tygodniu chcemy iść do fotografa na sesję
No my kupiliśmy album na razie tylko na 300 zdj i co miesiąc będziemy wywoływać zdjęcia od małej i nasze, aby tych albumów było kilka i była piękna pamiątka tak jak kiedyś się robiło, zdjęcia wywoływało i się oglądało. Bo teraz wszystko zgrywa się na kompa ( a to kiedyś w końcu padnie i nie będzie śladu po zdjęciach ) i często się do tego nie wraca.Starszej sesję zdjęciową, młodemu też chcemy taką sesję kupić. Taki album z sesji to super pamiątka
reklama
Mary2094
Wywoływać to wywołuje regularnie zdjęcia. Ja lubię mieć zdjęcia w klasycznej formie zachowane. :-) Niestety co odłożone mloda miała pieniążki to rozchodzą się po specjalistach i oby dwa podcięcia sporo pochłonęły pieniędzy bo wszystko robimy prywatnie. Jak się skończą wyjazdy po specjalistach to będziemy odkładać pieniążki.No my też otworzyliśmy jej konto i wszystkie pieniążki dla niej tam lecą.
Ja wiem, że rodzice nie zawsze coś kupują na Chrzest swojemu dziecku, bo organizują imprezę itp. Ale chcieliśmy właśnie może jakiś łańcuszek albo coś w tym stylu, co będzie jej przypominało m, że to od nas.
Nooo, sesja też super sprawa i pamiątka, na pewno taką chcemy zrobić i w sumie to też fajny pomysł jako od nas
No my kupiliśmy album na razie tylko na 300 zdj i co miesiąc będziemy wywoływać zdjęcia od małej i nasze, aby tych albumów było kilka i była piękna pamiątka tak jak kiedyś się robiło, zdjęcia wywoływało i się oglądało. Bo teraz wszystko zgrywa się na kompa ( a to kiedyś w końcu padnie i nie będzie śladu po zdjęciach ) i często się do tego nie wraca.