karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja też wietrzę na potęgę. Mam podkład z frotą, układam na niego młodą i się przewala. Na zmianę mam gumowy podkład, na który kładę ręcznik. Właśnie poczytałam o tych Waszych matach, zaczęłam szukać i w końcu walnęłam się w łeb, że po co kasę wydawać i śmieci produkować, jak mam opcję ekoJa kładę przynajmniej dwa razy dziennie po 15 min bez pieluchy i jak tak zaczęłam robić to mamy zupełnie zaczął różne rzeczy robić m.in wkładać nogi do buzi
a jak powiedziałam o tym fizjo to ona tylko ahh kto może sobie na to pozwolić teraz rodzice chca szybko zapakować w pampersa i z glowy i ostatecznie nie powiedziała nic czy to dobrze czy źle
ale widzę że małemu to służy chociaż dla wietrzenia jajek
Nimenrix mamy już za sobą dwie dawki, 26go sierpnia druga dawka Bexsero więc zostanie tylko przypominająca. Dobrusia też już po meningokokach, nie chcę ryzykować, że coś przywlecze z przedszkola. Przy okazji niestety nie ma nigdzie Infanrix Hexa, więc jesteśmy przymuszeni tym razem wykupić Hexacimę.A mi to jak zwróciłam uwagę , że to jest dziewczynka wytłumaczyła Pani....że dla nich jest to po prostu noworodek i dlatego mówią "on"Więc więcej już nie dyskutowałam
Dziewczyny szczepicie na meningokoki??A może już jesteście po?Nie wiem czy pytałam już o to czy nie ale ostatnio mózg nie funkcjonuje w pełni
Jesuuu, jaką noc miam fatalną. Dobrusia przyszła 00.30 i nie spała do drugiej, a mała bźdźiągwa dzisiaj spała maksymalnie pół godziny na raz... chciałam się jeszcze przespać, ale nic mi z tego nie wychodzi...