reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Urwa to ja faktycznie chyba przesadzam 😂😂

a co ja mam powiedzieć 😂
ja co prawda z chusteczkami nie biegam
ale mate codziennie myję
gryzaki też na koniec dnia sterylizuje ale jak w ciągu dnia mu wypadnie na podłogę to bez przesady przecież sprzątam 🙄
butelki, smoczki i jego naczynia sterylizuje
Hahaha laski Wy róbcie jak uważacie, jak czujecie się lepiej jak wysterylizujecie to też spoko przecież 😄 Każda z nas inaczej podchodzi do życia 😀

reklama
Hahaha laski Wy róbcie jak uważacie, jak czujecie się lepiej jak wysterylizujecie to też spoko przecież 😄 Każda z nas inaczej podchodzi do życia 😀
taaa wiemy 😂
Kurde to ja muszę się chyba ogarnąć bo tą matę to tylko wytrzepuję a jeszcze nie myłam 😂
ale wiesz zwykła wodą kranową i ścierką z mikrofibry bo do sterylizatora mi się by nie zmieściła 😂

to tak jak ja też lnieje i ciągle mały ma w rękach moje włosy 🤦🏻‍♀️ normalnie nienawidzę tych włosów wszędzie są.....🥵
a co do maty
w domu mam taką jednolita
ale tutaj na wakacje zamówiłam puzzle o takie kurde przyznam że nie są złe i nie drogie 👍
Zobacz ofertę: DUŻE PUZZLE PIANKOWE MATA PIANKOWA 62 x 62 3 SZT. https://allegro.pl/oferta/duze-puzzle-piankowe-mata-piankowa-62-x-62-3-szt-8950751489
Jezu, to ja tak samo lenie się jak nie wiem, tyle włosów wypada, że masakra, wszędzie są.... 😩
Co do maty to ja kupuje małej puzzle piankowe ze smyka takie kolorowe, z literkami wyjmowalnymi. Moaj siostra je miała i to była najlepsza zabawa wyciąganie literek i wkładanie w prawidłowy puzzel 😁

Jezu, to ja tak samo lenie się jak nie wiem, tyle włosów wypada, że masakra, wszędzie są.... 😩
Co do maty to ja kupuje małej puzzle piankowe ze smyka takie kolorowe, z literkami wyjmowalnymi. Moaj siostra je miała i to była najlepsza zabawa wyciąganie literek i wkładanie w prawidłowy puzzel 😁

No mi już jakby mniej wypada, tylko teraz mały łapie mnie za włosy jak się zbliżę i zawsze garść nazbiera 😆

no byłyby extra ale nie wkurza to zakończenie czemu nie dorobią pasków żeby było bez wypustek na brzegach🤨 znając moja krowę rosnąca to zaraz to będzie zjadał po kawałku 😂
no dzisiaj próbował pampersa i Płatki do tyłka Tami ale w folii bo pszczółki ahh🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️wszystko zżera i ćlumka☹️

reklama
Do góry