reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

No mi już jakby mniej wypada, tylko teraz mały łapie mnie za włosy jak się zbliżę i zawsze garść nazbiera 😆
Mam to samo...ostatnio trochę mniej tych włosów wypada...podobno miały wypadać do6 msc...a że my już powoli się zbliżamy to może dlatego:)
taaa wiemy 😂

ale wiesz zwykła wodą kranową i ścierką z mikrofibry bo do sterylizatora mi się by nie zmieściła 😂
Hehe może i dobrze że się nie mieści bo byś co tydzień musiała nową kupować 😂

reklama
Ja mam związane a jak biorę małego to nagle miotła na głowie 😂
ale fakt jak patrzę na celebrytki takie pie ne mają po ciążach te włosy i figury idealne ahhh marzenie 😍
Taaa ja też wiecznie włosy zwiazane, jednak jak umyję to zostawiam rozpuszczone do wyschnięcia i wtedy mały korzysta 😆 Nieraz rozpuszczam na spacer to czuję się jak celebrytka niemal 🤣

Hahaha laski Wy róbcie jak uważacie, jak czujecie się lepiej jak wysterylizujecie to też spoko przecież 😄 Każda z nas inaczej podchodzi do życia 😀
Ja bym najlepiej tego nie robiła ale właśnie też gdzieś czytałam że do pół roku trzeba 😂 ją jestem typem że najchętniej bym już w zmywarce wszystko umyła 😃

no byłyby extra ale nie wkurza to zakończenie czemu nie dorobią pasków żeby było bez wypustek na brzegach🤨 znając moja krowę rosnąca to zaraz to będzie zjadał po kawałku 😂
no dzisiaj próbował pampersa i Płatki do tyłka Tami ale w folii bo pszczółki ahh🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️wszystko zżera i ćlumka☹️
Standard, paczka mokrych chusteczek, mata do przebierania, moje ramię, co może to do buzi zaraz bierze 😂 i tylko zabieram z rąk

no byłyby extra ale nie wkurza to zakończenie czemu nie dorobią pasków żeby było bez wypustek na brzegach🤨 znając moja krowę rosnąca to zaraz to będzie zjadał po kawałku 😂
no dzisiaj próbował pampersa i Płatki do tyłka Tami ale w folii bo pszczółki ahh🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️wszystko zżera i ćlumka☹️
Haha, no moja tak samo wszystko do buzi i ciumka 😅 Dzisiaj jadla pilota od tv 😂
A to mi w sumie nie przeszkadza, że nie ma tych pasków 😋

reklama
Zawsze rozkminiam matki, które mają rozpuszczone włosy... Jak one to robią??? 🤔🤔🤔
Ja mam stale rozpuszczone, bo nie chce mi się ich wiązać 😜 mały się przyzwyczaił i już nie robią na nim wrażenia, tym bardziej, ze jak zaczal sie nimi interesowac to pozwolilam mu sie pobawic, pociumkać i poszarpać. Do okularów też przywykł i nie zdejmuje ich, a jak raz na ruski rok probuje to go strofuje, że nie wolno zdejmowac komus z buzi. Za kilka chwil podaje mu je do ręki i mowie ze teraz moze je obejrzec, bo zdjelam je sama. Wiem ze ni uja z tego nie rozumie, ale w koncu kiedys zalapie 😂

Do góry