reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Hej kochana, narazie tylko spontanicznie tutaj zawitam bo jestem po przejściach i po prostu się boję rozwoju sytuacji i na dobre zagoszcze już po usg Ale mam pytanie czy ma którąś z was taki sluz lub jakby pochodzący pod żółty? No może nie taki żółty Ale nie jest idealnie biały tylko taki leciutko pod żółty .

reklama
Hej kochana, narazie tylko spontanicznie tutaj zawitam bo jestem po przejściach i po prostu się boję rozwoju sytuacji i na dobre zagoszcze już po usg Ale mam pytanie czy ma którąś z was taki sluz lub jakby pochodzący pod żółty? No może nie taki żółty Ale nie jest idealnie biały tylko taki leciutko pod żółty .
Rozumiem że nikt nie ma ? Kurczę boję się że to zwiastun czegoś złego

Umówiłam się do ginekologa do którego chce chodzic dopiero na 30.07- najwcześniejszy termin.
Wcześniej chce zobaczyć czy jest serduszko do jakiegoś innego gina. W którym tygodniu idziecie żeby była pewność że serducho będzie widoczne? Z Synkiem byłam 6t+5dni. I było wszystko pięknie już widać. I nie wiem czy czekać tak długo czy wcześniej też zobaczę.

reklama
Umówiłam się do ginekologa do którego chce chodzic dopiero na 30.07- najwcześniejszy termin.
Wcześniej chce zobaczyć czy jest serduszko do jakiegoś innego gina. W którym tygodniu idziecie żeby była pewność że serducho będzie widoczne? Z Synkiem byłam 6t+5dni. I było wszystko pięknie już widać. I nie wiem czy czekać tak długo czy wcześniej też zobaczę.
Hejo lepiej żebyś się zmieściła do 10 tygodnia. Ja idę w środę wiem ze szybko może ale muszę bo chce wziąść l4 a opiekę mam do końca czerwca na dzieci. Pracuje zagranica w cechach i nie chce poprostu sie narażać. Też mam nadzieję że już coś zobacze. Musimy być dobrej myśli dziewczyny. Dobrze zE mamy tu siebie i możemy sobie pogadać na różne tematy 🙂😙

Do góry