Patii26
Fanka BB :)
No będę tym pudrem smarować, by się to nie odparzylo.. Ale racja, tak jak piszecie, muszę umówić ją do dermatologa. Jutro zadzwonię. To musi być dermatolog dziecięcy tak? Chyba lepiej, bo się będzie bardziej znał , no nie?nie wyleczysz tego odrazu ja bym ja dalej tym pudrem smarowała do wizyty u Dermatologa
z całym szacunkiem ale pediatra to niewiele powie
a sudocrem nigdy bym chyba tego nie użyła w składzie silne związki alergenne i konserwanty
nie miałabym też kosmetyków bo to na dobre też może nie wyjść
ja polecam ten artykuł moim zdaniem bardziej wyczerpuje temat
Dzięki, poczytam
No tak właśnie myślę, że pediatra nie będzie wiedział i i tak pewnie by mnie wysłał gdzieś do dermatologa a na nfz to bym musiała miesiącami czekać. Wiec wole prywatnie się umówić.Kochana, zasuwaj jak najszybciej do dermatologa jesli możesz. Oczywiście nie mówię, że tak jest, ale mogła się nawet infekcja grzybiczna zrobić. Pediatra może w ogóle nie ogarnąć, co to.
No mam nadzieje, ze to nie będzie żadna infekcja...
Na niektóre rzeczy nie wszystko działa tak samo. Dzisiaj na noc posmarowałam Latopiciem, zobaczyny...Łojotokowe czy atopowe zapalenie skóry? cz.I- łojotokowe zapalenie skóry — Dziecko i zdrowie
Drodzy Rodzice, jakiś czas temu pisałam dla Was o trądziku noworodkowym. Post ten cieszył się ogromnym zainteresowaniem. Sami pisaliście mi, iż zmiany skórne u dzieci, w szczególności w okresie noworodkowo/niemowlęcym budzą Wasz duży niepokój. Idąc na wprost Waszym oczekiwaniom, postanowiłam stworzywww.google.com
To chyba to było, u nas te zmiany trochę inaczej wyglądają i u nas jednoznacznie nie wychodzi ani jedno ani drugie u pediatry dostaliśmy skierowanie do alergologa i dermatologa. Latopic też nie pomaga znalazłam dermatologa na nfz ale chcę najpierw iść prywatnie do alergologa.