Najlepszy środek jaki znam do doczyszczenia piekarnika to z Amway akurat. Tylko to byś chyba musiała jakiegoś przedstawiciela znaleźć bo tak nie do kupienia, chyba że na allegro...Tak zrobiłam rok temu i powłaziło mi w uszczelki niestety i domyć tego nie mogę
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Tez myślałam nad brokułem ale by później była wzdętajak oglądałam dokument na netfliksie babies to tam było żeby zacząć od brokuła
u nad najbardziej dorsz się slikonowe sztućce i naczynia z taka przyssawka nie zrzuci może będą takie w ikea
Mary2094
Wokół piekarnika izolujące szybę od piekarnikaspryskaj woda z octem bo gdzie te uszczelki?
E
ecza
Gość
Ja zamierzam we wtorek zrobić pierwszą próbę...i nie wiem czy od dyni czy marchewki zacząć...wiem , że dzieci coś niechętnie ta marchewkę...Ja juz tez jutro jadę po antilopa do ikei, bo gadaliśmy z fizjo I chcieliśmy kupic stokke ale używkę, ale to szukanie igly w stogu siana i zostajemy jednak przy antilopie. Przy okazję kupie do karmienia miseczki itd. Bo pod koniec miesiąca juz bym chciała jej dać pierwszą łyżeczkę. Z tym że chce jej dać coś mało słodkiego, typu - dynia lub ziemniaczek
no każde dziecko inaczej reaguje się na początek jak podasz 2 łyżeczki to chyba nie będzie tak źle ale Ty wiesz najlepiej co jej tam podaćTez myślałam nad brokułem ale by później była wzdęta
ja mogę jeszcze polecić Pasternak fajne warzywo trochę słodkawe wbrew pozorom
ziemniak jest strasznie zapychajacy mój wyżłopił potem 60 ml wody to było zabawne jakby nigdy nie pił
Ja właśnie zaczęłam od marchewki i tak średnio ale coś tam zjadł. Później był trochę niespokojny i miał gazy więc chyba po tej marchewce.... Jutro znów kilka łyżeczek bo zobaczymy. W kolejce czeka ziemniaczek z dyniąJa zamierzam we wtorek zrobić pierwszą próbę...i nie wiem czy od dyni czy marchewki zacząć...wiem , że dzieci coś niechętnie ta marchewkę...
woda z octem powinna dać radęWokół piekarnika izolujące szybę od piekarnika
a jak masz piekarniik wolnostojący to polecam wyjecie szyby i umycie
Niedługo mama
Dziewczyny, ostatnio Wam pisałam o tym, że moja Nelka ma pod broda i na klatce potówki i, że robi jej się to większe, bo to miejsce, które nie oddycha. Zakupiłam na drugi dzień z polecenia @Vanes ten Puder wysuszający w płynie więc nim smarowałam 3 razy dziennie tak jak tam pisało i faktycznie bardzo fajnie wysuszał, w sensie "izolował" brodę od klatki i po prostu się nie robiły odparzenia. Natomiast tak czy siak to jej się powiększa i ma tego teraz starsznie dużo... Idzie to w górę i na boki i już nie wiem co mam zrobić, czym to smarować itp... Dzisiaj na noc posmarowałam Latopiciem, żeby też czymś to wyleczyć.
Poniżej wyślę Wam zdj. I teraz nie wiem czy umówić się w tym tyg do pediatry czy czekać na 19 sierpnia, wtedy mamy szczepienie i się go zapytam. A z drugiej strony to pediatra starej daty i na trądzik niemowlęcy, który miała przez dwa miesiące jak skończyła miesiąc przepisał Sudocrem Także nie wiem, jakoś mu nie ufam, ale wyleczyć to muszę jakoś.
Ostatnio, któraś z Was wysyłała fajną stronę z objawami AZS i LZS. Jakbym mogła prosić jeszcze raz, bo podobno dobry artykuł Zobacz załącznik 1303686Zobacz załącznik 1303687
Łojotokowe czy atopowe zapalenie skóry? cz.I- łojotokowe zapalenie skóry — Dziecko i zdrowie
Drodzy Rodzice, jakiś czas temu pisałam dla Was o trądziku noworodkowym. Post ten cieszył się ogromnym zainteresowaniem. Sami pisaliście mi, iż zmiany skórne u dzieci, w szczególności w okresie noworodkowo/niemowlęcym budzą Wasz duży niepokój. Idąc na wprost Waszym oczekiwaniom, postanowiłam stworzy
www.google.com
To chyba to było, u nas te zmiany trochę inaczej wyglądają i u nas jednoznacznie nie wychodzi ani jedno ani drugie u pediatry dostaliśmy skierowanie do alergologa i dermatologa. Latopic też nie pomaga znalazłam dermatologa na nfz ale chcę najpierw iść prywatnie do alergologa.
E
ecza
Gość
no każde dziecko inaczej reaguje się na początek jak podasz 2 łyżeczki to chyba nie będzie tak źle ale Ty wiesz najlepiej co jej tam podać
ja mogę jeszcze polecić Pasternak fajne warzywo trochę słodkawe wbrew pozorom
ziemniak jest strasznie zapychajacy mój wyżłopił potem 60 ml wody to było zabawne jakby nigdy nie pił
A może głupie pytanie ale to się podaje podgrzane czy tak bezpośrednio ze słoiczka?Bo taką zupkę to wiem , że ciepła musi być ale taką samą dynię czy marchewkę to nie wiem A do zupki to jeszcze trochę czasu minie Też mam kupioną dynię z ziemniaczkiemBrokuła teżJa właśnie zaczęłam od marchewki i tak średnio ale coś tam zjadł. Później był trochę niespokojny i miał gazy więc chyba po tej marchewce.... Jutro znów kilka łyżeczek bo zobaczymy. W kolejce czeka ziemniaczek z dynią
reklama
Ja lekko podgrzałamA może głupie pytanie ale to się podaje podgrzane czy tak bezpośrednio ze słoiczka?Bo taką zupkę to wiem , że ciepła musi być ale taką samą dynię czy marchewkę to nie wiem A do zupki to jeszcze trochę czasu minie Też mam kupioną dynię z ziemniaczkiemBrokuła też