Mary2094
Fanka BB :)
Tak zrobiłam rok temu i powłaziło mi w uszczelki niestety i domyć tego nie mogęrobisz papkę z sody oczyszczonej zostawiasz na pół h i zmywasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zrobiłam rok temu i powłaziło mi w uszczelki niestety i domyć tego nie mogęrobisz papkę z sody oczyszczonej zostawiasz na pół h i zmywasz
No generalnie przy KP to mleko jest podstawą i tak jak mówisz, słoiczki mają być jako poznawanie smaków a nie jako stały posiłek, z czasem już coraz więcej dziecko je tych warzywek i mleko pije też wtedy kiedy chce pomiędzy posiłkami.
A powiedz mi, ile Twoja już ma tygodni, że już siedzi w krzesełku i rozszerzacie dietę?
O mam to samo, tylko mam taki wrażliwy nos że jak cos jest ciężkiego w zapachu to już głowa boli i mi nie dobrze.Ja tak samo nie cierpię zapachu octu i nie wyobrażam sobie jakby mi miało wszystko octem śmierdzieć... Dlatego też nic nim nie myje, chyba, że będę zmuszona to co innego Mi w mieszkaniu musi pachnieć, nie może zajeżdżać mi octem, źle bym się czuła przebywając w nim i wietrzyłabym wszystko. A ja mam tak wrażliwy węch, że mi zapach osiada w nosie i nawet jak już w domu nie śmierdzi danym zapachem to ja to ciągle czuje jakbym to ja tym śmierdziała
Kochana ty idz prywatnie lepiej do pediatry, u mnie to samo , starej daty lekarze i już pewnie by było że zjadłam podczas KP coś i że mam odrzucićDziewczyny, ostatnio Wam pisałam o tym, że moja Nelka ma pod broda i na klatce potówki i, że robi jej się to większe, bo to miejsce, które nie oddycha. Zakupiłam na drugi dzień z polecenia @Vanes ten Puder wysuszający w płynie więc nim smarowałam 3 razy dziennie tak jak tam pisało i faktycznie bardzo fajnie wysuszał, w sensie "izolował" brodę od klatki i po prostu się nie robiły odparzenia. Natomiast tak czy siak to jej się powiększa i ma tego teraz starsznie dużo... Idzie to w górę i na boki i już nie wiem co mam zrobić, czym to smarować itp... Dzisiaj na noc posmarowałam Latopiciem, żeby też czymś to wyleczyć.
Poniżej wyślę Wam zdj. I teraz nie wiem czy umówić się w tym tyg do pediatry czy czekać na 19 sierpnia, wtedy mamy szczepienie i się go zapytam. A z drugiej strony to pediatra starej daty i na trądzik niemowlęcy, który miała przez dwa miesiące jak skończyła miesiąc przepisał Sudocrem Także nie wiem, jakoś mu nie ufam, ale wyleczyć to muszę jakoś.
Ostatnio, któraś z Was wysyłała fajną stronę z objawami AZS i LZS. Jakbym mogła prosić jeszcze raz, bo podobno dobry artykuł Zobacz załącznik 1303686Zobacz załącznik 1303687
nie wyleczysz tego odrazu ja bym ja dalej tym pudrem smarowała do wizyty u DermatologaDziewczyny, ostatnio Wam pisałam o tym, że moja Nelka ma pod broda i na klatce potówki i, że robi jej się to większe, bo to miejsce, które nie oddycha. Zakupiłam na drugi dzień z polecenia @Vanes ten Puder wysuszający w płynie więc nim smarowałam 3 razy dziennie tak jak tam pisało i faktycznie bardzo fajnie wysuszał, w sensie "izolował" brodę od klatki i po prostu się nie robiły odparzenia. Natomiast tak czy siak to jej się powiększa i ma tego teraz starsznie dużo... Idzie to w górę i na boki i już nie wiem co mam zrobić, czym to smarować itp... Dzisiaj na noc posmarowałam Latopiciem, żeby też czymś to wyleczyć.
Poniżej wyślę Wam zdj. I teraz nie wiem czy umówić się w tym tyg do pediatry czy czekać na 19 sierpnia, wtedy mamy szczepienie i się go zapytam. A z drugiej strony to pediatra starej daty i na trądzik niemowlęcy, który miała przez dwa miesiące jak skończyła miesiąc przepisał Sudocrem Także nie wiem, jakoś mu nie ufam, ale wyleczyć to muszę jakoś.
Ostatnio, któraś z Was wysyłała fajną stronę z objawami AZS i LZS. Jakbym mogła prosić jeszcze raz, bo podobno dobry artykuł Zobacz załącznik 1303686Zobacz załącznik 1303687
jak oglądałam dokument na netfliksie babies to tam było żeby zacząć od brokułaJa juz tez jutro jadę po antilopa do ikei, bo gadaliśmy z fizjo I chcieliśmy kupic stokke ale używkę, ale to szukanie igly w stogu siana i zostajemy jednak przy antilopie. Przy okazję kupie do karmienia miseczki itd. Bo pod koniec miesiąca juz bym chciała jej dać pierwszą łyżeczkę. Z tym że chce jej dać coś mało słodkiego, typu - dynia lub ziemniaczek
spryskaj woda z octem bo gdzie te uszczelki?Tak zrobiłam rok temu i powłaziło mi w uszczelki niestety i domyć tego nie mogę
Kochana, zasuwaj jak najszybciej do dermatologa jesli możesz. Oczywiście nie mówię, że tak jest, ale mogła się nawet infekcja grzybiczna zrobić. Pediatra może w ogóle nie ogarnąć, co to.Dziewczyny, ostatnio Wam pisałam o tym, że moja Nelka ma pod broda i na klatce potówki i, że robi jej się to większe, bo to miejsce, które nie oddycha. Zakupiłam na drugi dzień z polecenia @Vanes ten Puder wysuszający w płynie więc nim smarowałam 3 razy dziennie tak jak tam pisało i faktycznie bardzo fajnie wysuszał, w sensie "izolował" brodę od klatki i po prostu się nie robiły odparzenia. Natomiast tak czy siak to jej się powiększa i ma tego teraz starsznie dużo... Idzie to w górę i na boki i już nie wiem co mam zrobić, czym to smarować itp... Dzisiaj na noc posmarowałam Latopiciem, żeby też czymś to wyleczyć.
To polecam z firmy faberlic do czyszczenia piekarników albo garnków, tylko że to bardzo mocny środek i trzeba czyścić w rękawiczkachTak zrobiłam rok temu i powłaziło mi w uszczelki niestety i domyć tego nie mogę
Jestem tego samego zdania...idź do dermatologa...pediatra nie wiele zdziała....a i ze szczepienia może być wtedy klops...Kochana, zasuwaj jak najszybciej do dermatologa jesli możesz. Oczywiście nie mówię, że tak jest, ale mogła się nawet infekcja grzybiczna zrobić. Pediatra może w ogóle nie ogarnąć, co to.