yyy to tak zapytam jak zrobi kupię w pampersa to nie wyrzucasz kupy do wc?Moja mama mi kupiła dwie pieluchy wielorazowe i 10 wkładów na początku jak mała się urodziła, żebym sobie sprawdziła jak mi będzie lepiej. No i pierwszy raz spróbowałam 2 tygodnie temu. Wiedziałam w sumie od początku, że u mnie się to nie sprawdzi, bo to dla mnie dodatkowa robota. Więc po jednym wkładzie, gdzie akurat kupe zrobiła haha więcej nie założyłam No wiecie, jednorazowy to wyrzucasz do kosza i zakładasz nowy a tutaj pinkolenie się, że najpierw trzeba tą kupę zmyć, umyć mydelkiem galasowym i dać do wysuszenia. No nie, to nie dla mnie
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Że co?????? Mój ma luźne kupy to mam to łyżką zeskrobać i wrzucić do toalety czy jak???yyy to tak zapytam jak zrobi kupię w pampersa to nie wyrzucasz kupy do wc?
Patii26
No ja się tam nie boję, bo mam czujny sen i co jakiś czas spoglądam na małą a teraz jak w sumie lato to tylko jak już to nóżki jej przykrywam, więc nie ma opcji by dała kocyk do górykurde ja to nadal się boję przykrywać czymkolwiek na noc koniecznie śpiworek zakładam a teaz na wakacjach mały śpi z nami i nie ma śpiworka nie ma monitora pierwsza i druga nic była masakra oboje z Mężem nie spaliśmy a teraz spoko śpimy wszyscy łóżko 2/2 i się wysypiamy
urodził się 12 luty piątek 36 tc moje cudo tak się spieszyło że przebił worek a czemu pytasz?
A tak pytałam z ciekawości, bo nie pamiętałam bo moja koleżanka w grudniu też urodziła wczesniaka córkę, też w 36 tygodniu, więc w sumie taki późny wcześniak
Patii26
Hahahaha, ale się uśmiałam no właśnie czytam i takie what the fucka, o co chodzi? No moja też ma luźne kupy, więc no hmm, nie bardzoŻe co?????? Mój ma luźne kupy to mam to łyżką zeskrobać i wrzucić do toalety czy jak???
Chhba, że @Vanes napisała to w żartobliwy sposób, bo napisałam, że trzeba zmyć kupę potem umyć ją mydłem i wysuszyć nie wiem. Ale nawet jakby robiła klocki to zamknę pampersa i wyrzucę
Niedługo mama
Ja też mojego nakrywam kocem , kołderką jak były chłodniejsze dni to spał w śpiworku ale teraz za gorąco było, też jakoś nie mam z tego powodu stresa.No ja się tam nie boję, bo mam czujny sen i co jakiś czas spoglądam na małą a teraz jak w sumie lato to tylko jak już to nóżki jej przykrywam, więc nie ma opcji by dała kocyk do góry
A tak pytałam z ciekawości, bo nie pamiętałam bo moja koleżanka w grudniu też urodziła wczesniaka córkę, też w 36 tygodniu, więc w sumie taki późny wcześniak
Niedługo mama
Mam taką nadzieję ale wyobraziłam to sobie to tak na gorąco, jak to robięHahahaha, ale się uśmiałam no właśnie czytam i takie what the fucka, o co chodzi? No moja też ma luźne kupy, więc no hmm, nie bardzo
Chhba, że @Vanes napisała to w żartobliwy sposób, bo napisałam, że trzeba zmyć kupę potem umyć ją mydłem i wysuszyć nie wiem. Ale nawet jakby robiła klocki to zamknę pampersa i wyrzucę
Każda z nas tak robi i to niestety jest częste zjawisko bo jednak trzeba posprzątać i ugotować. Ale sam fakt że jesteśmy z dzieckiem mówimy do niego jeta dla niego najważniejszei dzidziuś kocha nas bezgranicznieAkurat to wszystko robię to fakt, i mała się śmieje na psik psik. Ale czasem czuje się beznadziejnie że odkładam ją do łóżeczka, daje zabawkę i muszę coś zrobić w mieszkaniu i z tym mi źle.
myśle że za bardzo zmęczony jest u nas tez tak jest jak przegapie porę spaniaU nas od dwóch dni przed spaniem awantura, wypłacze się i idzie spać, ryk jest nawet u mnie na rękach i nie wiem o co mu chodzi czy za bardzo już jest zmęczony czy co
u nas też jeszcze nie ma , ale ślini się strsznieee mam nadzieje że ten pierwszy ząbek już niedługosprawdzałam i nadal nic tylko dziąsła opuchnięte.
ja tez rak 29 czerwcaJestem rakiem z piątego lipca
u mnie ze spaniem to super w dalszym ciągu kładzie się o 20-21 i śpi do 7.00-8.00w dzień tez dobrze sypiaNo oby teraz jest 19:30 i właśnie zasnela. Ciekawe czy będzie mnie dziś ciągle wołać o cycka wieczorem. I o której jutro wstanie
nie no wytrzeć papierem i wyrzucić jedno do wc drugie do odpadów mieszanychŻe co?????? Mój ma luźne kupy to mam to łyżką zeskrobać i wrzucić do toalety czy jak???
Patii26
Serio? Mam się bawić i kupę luźna z pampersa wycierać papierem i wyrzucać do WC? Pierwsze słyszę my mamy jeden kosz pod kranem i jak mała narobi to zamykam szczelnie pampersa i wyrzucam a kosz i tak codziennie wyrzucany jest bo się zdąży napełnićnie no wytrzeć papierem i wyrzucić jedno do wc drugie do odpadów mieszanych
reklama
no właśnie w poradni neantologicznej powiedzieli nam że najgorzej to późny wcześniak bo wszyscy to się znają na skrajnych wcześniakach bo zazwyczaj trzeba je ratować a takie to do niedawna były traktowane tak pomacoszemuNo ja się tam nie boję, bo mam czujny sen i co jakiś czas spoglądam na małą a teraz jak w sumie lato to tylko jak już to nóżki jej przykrywam, więc nie ma opcji by dała kocyk do góry