Kochana o ile wróci? Bo może być 4 falaNo, ja wiem, że dzieci tak jak mu mają różne upodobania i potrzeby
A w samochodzie zepsuty króciec od klimy (już wymieniony, klima na szczęście działa), a poza tym panel elektroniczny na desce rozdzielczej padł. I jadę, a tam czarno. Nie widzę, z jaką prędkością, nie widzę błędów, jeśli komputer pokładowy coś mi zgłosi, nic. I najpierw pojechał ten panel na naprawę, wrócił niby sprawny i jednak nie. Więc gościu zamówił nowy. Ja zwariuję, bo jestem z dwójką maluchów i o ile Marcelinie to nie przeszkadza, to Dobrusi potrzeba solidnej dawki wybiegania, której tu jej za bardzo nie zapewnię.
Ja odpuściłam. Miałam otulacze wełniane plus tetra i gdybym miałam używać, to właśnie tej konfiguracji, bo wełna jest jednym z najcudowniejszych materiałów świata, a taka zalanolinowana jest jeszcze fajnie nieprzemakalna, a jednocześnie oddychająca. I ten zestaw robi taką fajną zgrabną pupkę. Ale ilość dodatkowej pracy przez to mnie akurat przerosła. Może kiedyś do tego wrócę, jak Dobrusia wróci do przedszkola, bo ona jest takim huraganem, że masakra. W ruchu ciągle, ja nie mam czasu latać jeszcze z dodatkowym praniem, jak i tak mam 8 pralek w tygodniu.
ja za Twoim eksperymentem poszlam ale dwa razy kupa i rzuciłam w diabły dobrze ze więcej nie kupowałam
ale teraz się zastanawiam czy nie wrócić bo mały zawsze się wypróżnia z kupą rano więc tylko na noc pampersa bym zakładała
po wakacjach spróbujemy