mój robi bo podaje już stały pokarm i wyrzucam do wcHahahaha, ale się uśmiałam no właśnie czytam i takie what the fucka, o co chodzi? No moja też ma luźne kupy, więc no hmm, nie bardzo
Chhba, że @Vanes napisała to w żartobliwy sposób, bo napisałam, że trzeba zmyć kupę potem umyć ją mydłem i wysuszyć nie wiem. Ale nawet jakby robiła klocki to zamknę pampersa i wyrzucę
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Aaa, to nawet kurde nie wiedziałam. Szok, że takie wczesne wczesniaki wiedza jak ratować, a nie do końca te późne wczesniaki...no właśnie w poradni neantologicznej powiedzieli nam że najgorzej to późny wcześniak bo wszyscy to się znają na skrajnych wcześniakach bo zazwyczaj trzeba je ratować a takie to do niedawna były traktowane tak pomacoszemu
Patii26
No to to zrozumiałe jeszcze, że te klocki to można do wc, bo mogą śmierdzieć w koszu, ale luźne szkoda bawienia sięmój robi bo podaje już stały pokarm i wyrzucam do wc
nie no nie musisz też wyrzucałam żeby nie było ale też jak robi bardziej zbite to wyrzucam do wc chociaz tyle zrobie dla środowiskaSerio? Mam się bawić i kupę luźna z pampersa wycierać papierem i wyrzucać do WC? Pierwsze słyszę my mamy jeden kosz pod kranem i jak mała narobi to zamykam szczelnie pampersa i wyrzucam a kosz i tak codziennie wyrzucany jest bo się zdąży napełnić
M
Monini92
Gość
Ja robię na wodzie, kupiłam kaszkę Nestle sinlac, bez glutenu, bez cukru. Poleciła mi ją alergolog.A jak robisz kaszkę na wodzie, mm czy swoim bo ja się właśnie zastanawiam?
Niedługo mama
Mimo wszystko chyba wolę zostawić kupę w zasikanym pampersie niż marnować wodę w toalecieNo to to zrozumiałe jeszcze, że te klocki to można do wc, bo mogą śmierdzieć w koszu, ale luźne szkoda bawienia się
Niedługo mama
A dlaczego bez glutenu? Niby nie powinno opóźniają się wprowadzania glutenu do diety?Ja robię na wodzie, kupiłam kaszkę Nestle sinlac, bez glutenu, bez cukru. Poleciła mi ją alergolog.
Macie jakieś podejrzenie alergii? Dopytuje bo za tydzień też wybieramy się do pani alergolog
Ty się z tego śmiejesz poczytaj nam w Chinach w ogóle prawie nie używają jednorazowek a tam jest prawie 1,5 mld ludzi nie no z niektorych rzeczy też się uśmiałam takich jak robienie kupy gdzie popadnie przez dzieci przez spodenki z dziurąNo to to zrozumiałe jeszcze, że te klocki to można do wc, bo mogą śmierdzieć w koszu, ale luźne szkoda bawienia się
Zużyte pieluchy, czyli kupa problemów
Przeciętny maluch, zanim nauczy się korzystać z nocnika, zużywa 6-8 tysięcy jednorazowych pieluch. To prawie tona mieszanki plastiku, bawełny i polimerów. Co
www.focus.pl
M
Monini92
Gość
Byłam u alergolog bo małego bardzo wysypało na buzi, brzuszku, w zgięciach nóg i rąk. Stwierdziła, że to może być to i kazała na początek podać tą kaszkę. Ta wysypka była jednorazowa więcej się nie powtórzyła. Ja podejrzewam, że to po czymś innym było, no ale posłuchałam lekarz tyle dobrego, że syn polubił tą kaszkęA dlaczego bez glutenu? Niby nie powinno opóźniają się wprowadzania glutenu do diety?
Macie jakieś podejrzenie alergii? Dopytuje bo za tydzień też wybieramy się do pani alergolog
reklama
Niedługo mama
Problem ekologii nie jest dla mnie śmieszny ale ten pośredni pomysł z kupą to już takTy się z tego śmiejesz poczytaj nam w Chinach w ogóle prawie nie używają jednorazowek a tam jest prawie 1,5 mld ludzi nie no z niektorych rzeczy też się uśmiałam takich jak robienie kupy gdzie popadnie przez dzieci przez spodenki z dziurą
Zużyte pieluchy, czyli kupa problemów
Przeciętny maluch, zanim nauczy się korzystać z nocnika, zużywa 6-8 tysięcy jednorazowych pieluch. To prawie tona mieszanki plastiku, bawełny i polimerów. Cowww.focus.pl