reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

My mamy kota i włosów od niego jest nom stop wszędzie... Też się zastanawiam nad takim poręcznym odkurzaczem, żeby móc zawsze poodkurzać. Bo my mamy tylko takiego dużego i zanim się go rozłoży to moja...
U nas sprawdza się ten samo-jeżdżący, mamy z Xiaomi, odpalam go z aplikacji i mam spokój, a on odkurza :)

reklama
To już wolę wziąć drugą niż płacić prawie 50 zł za łyżeczkę😂Ale prezentuję się super:)
no trochę drogo. w ogóle tyle jest teraz gadżetów, które wspierają rodziców, pomagają i ułatwiają wychowanie maluszka, nie to co te naście lat temu. ale wiadomo, to co jednym się przydało nie znaczy, że nam przypasuje

Ja właśnie mam plan że u nas będzie Blw I zaczniemy pić z kubeczka doidy, by uczyła się od początku picia z kubka aby zrezygnować z butelek. Juz rozmawiałam z neurologopedą i powiedziała mi jak tu zacząć i wiadomo, najlepiej jak będzie siedzieć.
Ale najlepsze ze juz sie gapi na mnie jak jem...
hahahhaha moja też już śledzi nas co jemy, śmiesznie to wygląda:)

Mój mały od początku pije wodę z kranu przegotowaną my filtrowaną i chociaż z tego plastiku brak😜
my też kranówa. Woda z wodociągów jest zdatna do spożycia więc można pić, a strach przed taką wodą wmówili nam producenci wód butelkowanych, żeby mieć większe zyski:o Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze

Cześć dziewczyny, zamierzam kupić matę piankową, ale zastanawiam się jaka będzie lepsza czy zwijana czy puzzle. Może któraś jakąś ma i może podzielić się opinią.
to zależy :) jeśli musisz co wieczór składać to odradzam puzzle

Haha, moja kocha dmuchanie w twarzyczkę, jak jej nawet tak delikatnie podmucham to ona łapie taki głęboko oddech jakby wielki wiatr na nią wiał i jakby nie umiała złapać powietrza ( coś takiego jakbyśmy podczas szybkiej jazdy autem wystawili głowę przez okno i wtedy nam ciężko złapać oddech 😂) I przy tym tak szeroko otwiera oczka i szeroki uśmiech robi a w trakcie tego oddechu to wystawia język 🤣 no wygląda przecudownie, taka słodka jest, zawsze się śmieje z niej 😅❤️
u nas z tym dmuchaniem tak samo wygląda :)

reklama
hahahhaha moja też już śledzi nas co jemy, śmiesznie to wygląda:)
Z moją też przeboje, właśnie jesteśmy w Polsce ale po powrocie do domu odpalamy pierwsza łyżeczkę :)
Małą trzymam czasem na kolanie jak coś jem a ona wyciąga obydwie rączki do tego co wkładam do buzi 🙈 łapie za kubek z kawa, za widelec. .. Ogólnie już wykazuje zainteresowanie jedzeniem 👍

Do góry