My tez chcemy się wybrac nad morze we wrześniu ale boje się ze zamkną hotele i restauracjeMy się boimy ze nam hotel zamkną i będzie po ptakach.
reklama
A jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie
Lipaaa
Fanka BB :)
Dziękujęmy, ładnie tu, to właśnie taka namiastka tropików.Już tęsknię byliśmy tam 4 lata temu a dwa lata temu nad Lago Como i pozostałe
polecam podjechać do Lago d'Orta albo w drugą stronę do Lago di Lugano jak macie czas
ale macie dobrze zazdro próbek pogody życzę
Dobrze znamy okolice, bo do domu stąd mamy 2h
Lipaaa
Kurcze jakoś u mnie nikt malutkiej nie cmokal, chyba że w stopkiA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie
Mój chrześniak miał opryszczke właśnie i był blisko malutkiej, całował ją w główkę na szczescie mała nic nie miała.
"tylko czeka aż wyjdę z pokoju" - przerąbane
Jak nie prośbą to może groźbą?
Lipaaa
Najbardziej wkurzałam się jak ktoś chciał ja potrzymać na rękach i zaznaczałam, żeby podtrzymywać główkę, bo jeszcze nie trzymała tak stabilnie. W odpowiedzi 'no jasne, przecież wiem, dobrze, oczywiście' a i tak głowka polecialaA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie
E
ecza
Gość
U mnie widziałam parę razy jak ktoś w rączki cmokał to powiedziałam wprost , że nie całujemy po rączkach i w usteczka bo dziecko może się czymś zarazić co dorosłemu nie szkodzi a jemu może i jakoś nawet przeszło...nie zauważyłam żeby w ukryciu cmokali gdzie popadnieChociaż nie powiem ,że nie usłyszałam że jakieś wymysły bo za ich czasów wszędzie całowali i nic nie byłoA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie
E
ecza
Gość
O jaaa zazdro...jak tylko dwie godziny to bym codziennie tam siedziała....Dziękujęmy, ładnie tu, to właśnie taka namiastka tropików.
Dobrze znamy okolice, bo do domu stąd mamy 2h
ooo to.mój temat krytycznyA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie
na ja mam na tym punkcie bzika nie pozwalam całować dziecka sami go nie całujemy w usta a te stare babcie i ciotki niestety takie są ze odrazu w usta dla mnie to pedofilskie jest, obrzydliwe i odrazu leci wiazanka
komuś się nie podoba nie muszę odwiedzać papa
ja odpowiadam za bezpieczenstwo dziecka nie babcia, teściowa, ciotka sorry
a najbardziej nie na widzę jak mówią daj buzi to coś dostaniesz a potem dziwne że dzieci na placach zabaw idą z obcymi wujkami i ciociami. będzie chciał to da a nie takie manipulacje.
ja wogole nie.pozwalam dotykać bo wcześniak trochę Wymówka ale działa A jak nie to zrzucam na covid że przecież można przenieść pomimo że się jest zaszczepionym ale dziecko nie jest. Może i to złe ale działa
ciekawe czy dam też chcę być całowanyKurcze jakoś u mnie nikt malutkiej nie cmokal, chyba że w stopki
Mój chrześniak miał opryszczke właśnie i był blisko malutkiej, całował ją w główkę na szczescie mała nic nie miała.
"tylko czeka aż wyjdę z pokoju" - przerąbane
Jak nie prośbą to może groźbą?
dobrze ze nic mapek nie jest ja czytałam historie jednej kobiety dziecko dostało zapalenia opon mózgowych
reklama
Lipaaa
Hehe nic nie stoi na przeszkodzie, granice otwarte!O jaaa zazdro...jak tylko dwie godziny to bym codziennie tam siedziała....
W Szwajcarii też jest pięknie