A u nas z kolei śpi tylko na brzuchu całą noci to prawie od samego początku. Inaczej nie potrafiła zasnąćHahaha dzidziusie
Moja ogólnie bardzo lubi lezec i bawić się na brzuchu ale spać wcale no, chyba że na brzuchu na moim brzuchu to co innego
reklama
Patii26
Fanka BB :)
No chodziło mi o to, że nie będzie to za niedlugo, bo najszybciej za rok, a wiem, że to trwa dłużej Moja siostra miała 1,5 roku jak zaczynała sikać do nocnika, ale to jeszcze miała pampersa, wiadomoZa rok? U mnie z doświadczenia to tak za dwa, akurat na wakacje
Patii26
Masakra... Czemu nie zmienisz pediatry?Pediatry nie pytam bo moja jest z takiej kategorii że by powiedziała- "jak to dzieci mogą mieć kamica na woreczku zolciowym" serio.
Mary2094
Szukam ale mam wrażenie że jest kiepsko w mojej okolicy.Masakra... Czemu nie zmienisz pediatry?
Mary2094
Zazdroszczę! Miłego wypoczynku!! ❤Laski mój Gugus dziś moczyla stopki w jeziorze
Zasuwala jak motorówa
Najmłodsza plazowiczka
Wysyłam trochę słońca
Ja nie wiem czy doczekam się wakacji bo mieliśmy jechać we wrześniu a tu na sierpień planują 4 fale
Lipaaa
Dziękuję!Zazdroszczę! Miłego wypoczynku!! ❤
Ja nie wiem czy doczekam się wakacji bo mieliśmy jechać we wrześniu a tu na sierpień planują 4 fale
Radzę nie zważać na te fale, radzę jechać na urlop, koniecznie!!
Patii26
Ojaaa, ale super dziewczyny Pozdrawiamy i bawcie się dobrzeLaski mój Gugus dziś moczyla stopki w jeziorze
Zasuwala jak motorówa
Najmłodsza plazowiczka
Wysyłam trochę słońca
Patii26
My jedziemy we wrześniu w góry i też nie przejmujemy się 4 falą, trzeba trochę wypocząć Gorzej jak pozamykają wszystkie restauracje itp...Dziękuję!
Radzę nie zważać na te fale, radzę jechać na urlop, koniecznie!!
reklama
Mary2094
My się boimy ze nam hotel zamkną i będzie po ptakach.My jedziemy we wrześniu w góry i też nie przejmujemy się 4 falą, trzeba trochę wypocząć Gorzej jak pozamykają wszystkie restauracje itp...