reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

ja mam klimę a i tak dużo mi nie daje bo przy maluszku możesz obniżyć tylko max 5 stopni 😞 nie wiem jak ja jutro wytrzymam🤔
ja to najbardziej lubię jak jest 22-25 lekki wiaterek tak do 10 km/h i to jest dla mnie rewelacja 😻
Nie wiedziałam , że tylko 5 stopni a często obniżam o więcej...ale obiecuję poprawę:)

Już Was nadrabiam całe 15 stron 😁 my od wczoraj w szpitalu młody zaczął brzydko kaszleć... Więc takie aktualne zdjęcie 😉
No to zdrówka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia🤗
Dzisiaj mamy jakiś senny dzień spała od 9.30 do 12 potem od 14 do 15.30 teraz 17.20 i znowu śpi 😜może to kolejny skok rozwojowy bo taka senna i marudząca
Moja dzisiaj też jakaś senna była...to była jej najdłuższa drzemka od nie wiem jakiego czasu...od 13-16:30:)A ja też nic nie zrobiłam bo myślałam ,że zaraz wstanie 😂

ŚLICZNE WSZYSTKIE WASZE DZIECIACZKI BO KAŻDEJ ODPISYWAĆ Z OSOBNA TO CZASU SZKODA❤️😀

reklama
ja mam klimę a i tak dużo mi nie daje bo przy maluszku możesz obniżyć tylko max 5 stopni 😞 nie wiem jak ja jutro wytrzymam🤔
ja to najbardziej lubię jak jest 22-25 lekki wiaterek tak do 10 km/h i to jest dla mnie rewelacja 😻
Eee, no szlachta ma klimę 😍😅 też bym chciała mieć, zawsze coś.
Ja tak samo, dla mnie 25 to takie max i tak mogłoby być całe lato z lekkim wiaterkiem, tak żeby można było funkcjonować ale i pływać w basenie aby zimno nie było.

A to moja "gwiazda"....5800 g szczęścia i wkur....czasami 😂 ❤️ 😀Wszyscy mówią , że wygląda jakby więcej ważyła i też tak sądzę... ale 4 wagi mylić się nie mogą:)😂

Załączniki

• 20210704_083335.jpg
    20210704_083335.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 73
  • IMG-20210618-WA0009.jpg
    IMG-20210618-WA0009.jpg
    126 KB · Wyświetleń: 75
Eee, no szlachta ma klimę 😍😅 też bym chciała mieć, zawsze coś.
Ja tak samo, dla mnie 25 to takie max i tak mogłoby być całe lato z lekkim wiaterkiem, tak żeby można było funkcjonować ale i pływać w basenie aby zimno nie było.
🤣 to szlachta a słoma z butów 🤣ja nie znosiłam kiedyś klimy mówiłam, że to nie zdrowe itd Mąż jak kupowaliśmy mieszkanie powiedział, że zakłada i to jest jego jedyne marzenie w więcej wystroju wnikać nie będzie 😂 więc teraz na ocieplenie klimatu to super👍
mój brat w tym pracuje i terminy miał zajęte już od lutego i wyepłenione ma do końca września - nie wiem po co ludziom we wrześniu klima🤷‍♀️ ale ok każdy robi co lubi🤪

mi to się marzy dom, ogród i basen i od zawsze bentley 😂 ale M mi mówi, że muszę poszukać chyba kogoś z Hollywood🤪 ahh marzenia nic nie kosztują.

A to moja "gwiazda"....5800 g szczęścia i wkur....czasami 😂 ❤️ 😀Wszyscy mówią , że wygląda jakby więcej ważyła i też tak sądzę... ale 4 wagi mylić się nie mogą:)😂
Przepiękna 🥰 no gruba raczej nigdy nie będzie😂
Śliczna dziewczynka 🥰 a moim zdaniem wcale nie wygląda jakby ważyła więcej. Ma szczupłe nóżki 🤤
a proponuje grubości co ja dzisiaj widziałam idę z małym na spacerze idzie matka szczupła chyba ze 3-4 siaty niesie aż się pod nią ugina i za nią toczy się dziewczynka na moje oka wyglądała na 12 lat (czyli pewnie z 9 lat miała max) była tak spasiona 😱i w jednej ręce czipsy w drugiej cola.
Zastanawiam się czemu matki robią takie rzeczy swoim dzieciom może mnie potępicie ale dla mnie to jest strasznie smutne 😔 normalnie miałam ochotę matce powiedzieć żeby sama to zjadła i wypiła jak takie mniam...

reklama
Przepiękna 🥰 no gruba raczej nigdy nie będzie😂

a proponuje grubości co ja dzisiaj widziałam idę z małym na spacerze idzie matka szczupła chyba ze 3-4 siaty niesie aż się pod nią ugina i za nią toczy się dziewczynka na moje oka wyglądała na 12 lat (czyli pewnie z 9 lat miała max) była tak spasiona 😱i w jednej ręce czipsy w drugiej cola.
Zastanawiam się czemu matki robią takie rzeczy swoim dzieciom może mnie potępicie ale dla mnie to jest strasznie smutne 😔 normalnie miałam ochotę matce powiedzieć żeby sama to zjadła i wypiła jak takie mniam...
Heh a właśnie często tak jest , że niemowlaczki grubiutkie później są szczuplutkie a te chudsze nadrabiają:)Tak jak w tej Twojej dzisiejszej obserwacji...chipsik...cola:)Żarcik...uważam , że wszytko jest dla ludzi ale w granicach rozsądku...bo często dzieci które mają chowane słodycze itp to jak przychodzi sytuacja , że są u kogoś i to leży to zachowują się jak dzikusy....Zdrowy rozsądek to podstawa...

Do góry