U mnie tez niebieskieMoja ma niebieskie i takie jej na pewno zostaną, bo my oboje mamy niebieskie, moi rodzice i teściowie też niebieskie
reklama
Szybkiego powrotu do zdrowiamy też mamy takiego grzybka i sprawdza się znakomicieJuż Was nadrabiam całe 15 stron my od wczoraj w szpitalu młody zaczął brzydko kaszleć... Więc takie aktualne zdjęcie
My mieszkamy za miastem na szczęściew każdym oknie siatka i okna pootwierane i jakos dajemy rade z upałami . Gorzej jest ja dworze wiec wychodzi pod wieczórMy mieszkamy na 1 piętrze, ale akurat w domu mamy zawsze chłodniej niż na dworze, w lato plus, w zimę niestety bardzo szybko się chłodzi mieszkanie i musimy ciągle grzać Za to mieszkamy przy głównej ulicy, przy głównym skrzyżowaniu i mamy dość totalnie... Czujemy się jakbyśmy mieszkali na ulicy jak mamy otwarte okna na uchył... Ciągle jakieś debile jeżdżą głośno, a to jakimiś furami z takim wydechem, że pół miasta słyszy, albo jakimiś moplikami starymi głośnymi albo kuźwa autobusy, które jak staną na czerwonym świetle pod górkę i zapali się zielone to ruszają tak głośno jakby czołg jechał... Nie da się zobaczyć tv, bo trzeba zamykać okna, nic nie słychać. A dodatkowo jak małą usypiam to muszę zamknąć okno, bo co chwile coś ją budzi i się kisimy w tym pokoju wtedy... Ja chce jesień
Też uważam że nie wyglada na więcej ludzie czasami nie mają co powiedzieć to gadają głupotyŚliczna dziewczynka a moim zdaniem wcale nie wygląda jakby ważyła więcej. Ma szczupłe nóżki
Patii26
Fanka BB :)
Ja jestem tego samego zdania. To są dopiero malutkie dzieci, które się nie ruszają ( oprócz majtania nóżkami i rączkami) i ocenianie w tym wieku czy będą szczupłe czy grubsze jest bez sensu, bo to dopiero wszystko z czasem się normalizuje, dzieci zaczynają chodzić i waga się zmienia, bo są w ruchu. Moja 7 letnia siostrzyczka do roku była trochę taka kluseczka a potem jak zaczęła chodzić to wysoka i szczuplutka także nie ma co dzieci porównywać. Są jakie są, a chore jest niemowlaki "odchudzać" albo ograniczać im pokarm. Wychowujemy je na modelki? Nawet gdyby, to na to przyjdzie czas jak będą nastolatkami, świadomymi a nie dziećmiHeh a właśnie często tak jest , że niemowlaczki grubiutkie później są szczuplutkie a te chudsze nadrabiająTak jak w tej Twojej dzisiejszej obserwacji...chipsik...colaŻarcik...uważam , że wszytko jest dla ludzi ale w granicach rozsądku...bo często dzieci które mają chowane słodycze itp to jak przychodzi sytuacja , że są u kogoś i to leży to zachowują się jak dzikusy....Zdrowy rozsądek to podstawa...
Mary2094
U nas to samo. Spać mi przez cały dzień nie chciała przez upał, i z zaśnięciem też masakra.Zazdro U mnie dziś było ponad 30 st... Teraz jest godzina 22 a na dworze 26 st, w mieszkaniu 27 st... Zero wiatru... Mała cały czas spocona, dopiero teraz mi zasnela, od 17 nie śpi. Cztery razy ja usypialismy na rękach, za każdym razem się obudziła po 5 minutach, bo tak jej gorąco... Nie da się już kuźwa. Czekamy z narzeczonym aż w końcu przyjdzie znów jakaś burza i choć na chwilę ochłodzenie, bo tu ocipieje do końca lata
Mary2094
Bardzo dziękuję :-)A Ci powiem, że na zdjęciu wyglądasz właśnie na taką spokojną osóbkę i bardzo sympatyczną
Lipaaa
U mojej tez ciągle niebieskie, my z mężem mamy zieloneU mnie tez niebieskie
reklama
Niedługo mama
U nas to samoU nas to samo. Spać mi przez cały dzień nie chciała przez upał, i z zaśnięciem też masakra.