reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Tak właśnie tę naszą galeryjkę piękności i słodyczy oglądam i zastanawia minie czy u którejś z Was zapowiadają się brązowe oczy? Wszystkie na razie odcienie szarego i granatu. Jak myślicie, a może coś źle widzę i już jakiś maluszek ma brązowe, orzechowe , piwne? Sama mam ciemne i zastanowiło mnie czy mała może mieć jeszcze takie?
Moja ma niebieskie i takie jej na pewno zostaną, bo my oboje mamy niebieskie, moi rodzice i teściowie też niebieskie 😁

reklama
Powiem Wam, że mam dość już tych upałów. To jest jakiś dramat... Ani na spacer nie można wyjść, prysznic 5 razy w ciągu dnia, bo inaczej nie da się funkcjonować... Wrrr... Przy dziecku się to bardziej odczuwa, bo ciągle trzeba coś z dzieckiem robić. Jak byłam w ciąży to tylko leżałam plackiem w te upały i chillowałam, więc się człowiek tyle nie pocił 😝

Tak właśnie tę naszą galeryjkę piękności i słodyczy oglądam i zastanawia minie czy u którejś z Was zapowiadają się brązowe oczy? Wszystkie na razie odcienie szarego i granatu. Jak myślicie, a może coś źle widzę i już jakiś maluszek ma brązowe, orzechowe , piwne? Sama mam ciemne i zastanowiło mnie czy mała może mieć jeszcze takie?
Mojemu z ciemno niebieskich już zrobiły się piwne, ja mam brązowe, mąż piwne więc chyba nie było innej możliwości 🙂

Mój mąż skorpion to wiem coś o tym. Ja za to Panna więc to jest bardziej charakterny
Ja też Panna, nie mam pojęcia jak wytrzymałam tyle lat z lekkoduchem Wodnikiem. Może choć z Rybką się lepiej dogadam, tak wiecie bez słów ☺ ale Panna I Skorpion to też związek ciekawy. Czy jako Panna jesteś spokojna i poukładana? Hehe

Powiem Wam, że mam dość już tych upałów. To jest jakiś dramat... Ani na spacer nie można wyjść, prysznic 5 razy w ciągu dnia, bo inaczej nie da się funkcjonować... Wrrr... Przy dziecku się to bardziej odczuwa, bo ciągle trzeba coś z dzieckiem robić. Jak byłam w ciąży to tylko leżałam plackiem w te upały i chillowałam, więc się człowiek tyle nie pocił 😝
Patii u mnie dziś 13°

Ja też Panna, nie mam pojęcia jak wytrzymałam tyle lat z lekkoduchem Wodnikiem. Może choć z Rybką się lepiej dogadam, tak wiecie bez słów ☺ ale Panna I Skorpion to też związek ciekawy. Czy jako Panna jesteś spokojna i poukładana? Hehe
Tak, oaza spokoju. Mnie to już trzeba potrafić wyprowadzić z równowagi. 😃 I to potrafi tylko moja mama I mąż. Ewentualnie jeżeli ktoś by chciał małej zrobić krzywdę to bym też nie ręczyła za siebie.

Nic nie mow. Właśnie leżę i karmie małą a pot ciurkiem po plecach leci bo mieszkamy na piętrze..

Dzięki ❤

Ano, w końcu rok temu zaczęły jej rosnąć

Oh, jaki cudowny pulpasek!! Tak wyglądały moje starsze dziewczyny, w porównaniu z nimi Marcysia to przecinek 🙈🙈🤣🤣

Ty mi o temperamentnych nic nie mów. Ja skorpion, mąż lew, najstarsza lew, średnia waga (niby zrównoważona i spokojna - ciekawe gdzie) i teraz ryby, niby tu powinien być spokój, ale jakoś nie wierzę mając podobno spokojną wagę, a zresztą dla ognia w domu wystarczymy my z mężem i nasza najstarsza 🙈🙈
PS: skorpion z lwem to jedno z najgorszych i najmniej dzialających połączeń. Dlatego jesteśmy ze sobą od 19 lat i ostatnio mieliśmy 16 rocznicę ślubu.

Oj tak! Przydałoby się co 3-4 dni, ale tnę raz w tygodniu, bo trzeba ją łapać w drzemce i do tego się budzi 🤬🤬
Wow gratulacje 19 lat 😁 ale chyba przesadzasz bo jak czytam opis pary to rewelacja
Ogólnie rzecz ujmując, dopasowanie Lwa i Skorpiona wydaje się dość pasjonujące. Oboje rozumieją swoje pragnienia. Lew potrzebuje nieustannej adoracji i pochlebstw, natomiast Skorpion – szacunku i namiętności. Na szczęście mogą sobie to wszystko ofiarować, dzięki czemu ich związek będzie miał wiele mocnych stron.
a mój
Baran i Koziorożec są wyjątkowo niekompatybilnymi znakami zodiaku. Nie pasują do siebie i raczej nic tego nie zmieni. Wciąż ze sobą walczą, próbując udowodnić swoją wyższość nad partnerem. Starają się pokazać, że to właśnie ich potrzeby i racje są najważniejsze.
a już 10 lat 🥰

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry