reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Już Was nadrabiam całe 15 stron 😁 my od wczoraj w szpitalu młody zaczął brzydko kaszleć... Więc takie aktualne zdjęcie 😉

Załączniki

• IMG_20210713_183027.jpg
    IMG_20210713_183027.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 74
Patii u mnie dziś 13°
Zazdro 😩 U mnie dziś było ponad 30 st... Teraz jest godzina 22 a na dworze 26 st, w mieszkaniu 27 st... Zero wiatru... Mała cały czas spocona, dopiero teraz mi zasnela, od 17 nie śpi. Cztery razy ja usypialismy na rękach, za każdym razem się obudziła po 5 minutach, bo tak jej gorąco... Nie da się już kuźwa. Czekamy z narzeczonym aż w końcu przyjdzie znów jakaś burza i choć na chwilę ochłodzenie, bo tu ocipieje do końca lata 🥵🥵🥵

Już Was nadrabiam całe 15 stron 😁 my od wczoraj w szpitalu młody zaczął brzydko kaszleć... Więc takie aktualne zdjęcie 😉
Uuuu biedactwo 😯a co mowią lekarze?ja też się martwię o mojego maluszka żeby się nie zaraził bo ja jestem chora, gardło katar i kaszel męczą mnie już od niedzieli w połączeniu z tym upałem to jakaś masakra 🙈

Tak, oaza spokoju. Mnie to już trzeba potrafić wyprowadzić z równowagi. 😃 I to potrafi tylko moja mama I mąż. Ewentualnie jeżeli ktoś by chciał małej zrobić krzywdę to bym też nie ręczyła za siebie.
A Ci powiem, że na zdjęciu wyglądasz właśnie na taką spokojną osóbkę i bardzo sympatyczną 🤗

Zazdro 😩 U mnie dziś było ponad 30 st... Teraz jest godzina 22 a na dworze 26 st, w mieszkaniu 27 st... Zero wiatru... Mała cały czas spocona, dopiero teraz mi zasnela, od 17 nie śpi. Cztery razy ja usypialismy na rękach, za każdym razem się obudziła po 5 minutach, bo tak jej gorąco... Nie da się już kuźwa. Czekamy z narzeczonym aż w końcu przyjdzie znów jakaś burza i choć na chwilę ochłodzenie, bo tu ocipieje do końca lata 🥵🥵🥵
ja mam klimę a i tak dużo mi nie daje bo przy maluszku możesz obniżyć tylko max 5 stopni 😞 nie wiem jak ja jutro wytrzymam🤔
ja to najbardziej lubię jak jest 22-25 lekki wiaterek tak do 10 km/h i to jest dla mnie rewelacja 😻

Nic nie mow. Właśnie leżę i karmie małą a pot ciurkiem po plecach leci bo mieszkamy na piętrze..
My mieszkamy na 1 piętrze, ale akurat w domu mamy zawsze chłodniej niż na dworze, w lato plus, w zimę niestety bardzo szybko się chłodzi mieszkanie i musimy ciągle grzać 😐 Za to mieszkamy przy głównej ulicy, przy głównym skrzyżowaniu i mamy dość totalnie... Czujemy się jakbyśmy mieszkali na ulicy jak mamy otwarte okna na uchył... Ciągle jakieś debile jeżdżą głośno, a to jakimiś furami z takim wydechem, że pół miasta słyszy, albo jakimiś moplikami starymi głośnymi albo kuźwa autobusy, które jak staną na czerwonym świetle pod górkę i zapali się zielone to ruszają tak głośno jakby czołg jechał... Nie da się zobaczyć tv, bo trzeba zamykać okna, nic nie słychać. A dodatkowo jak małą usypiam to muszę zamknąć okno, bo co chwile coś ją budzi i się kisimy w tym pokoju wtedy... Ja chce jesień 😩

reklama
Do góry