Tak u mojej tez szybko rosną a obciąć jej to nie lada wyczynTaaaaak, ja obcinam raz w tygodniu, ale faktycznie przydałoby się częściej.
reklama
A ja właśnie miałam sprawdzać co z tym bonem jak go dostać?Tak u mnie bon już około miesiąca gotowy do użycia teraz się śmieje, że syn musi gdzieś nas zabrać na wakacje
Patii26
Fanka BB :)
Śliczna oczka słodkieU mnie takie cudo ale bez czupryny
Lipaaa
Tak jest - cudoU mnie takie cudo ale bez czupryny
MamM
Tak właśnie tę naszą galeryjkę piękności i słodyczy oglądam i zastanawia minie czy u którejś z Was zapowiadają się brązowe oczy? Wszystkie na razie odcienie szarego i granatu. Jak myślicie, a może coś źle widzę i już jakiś maluszek ma brązowe, orzechowe , piwne? Sama mam ciemne i zastanowiło mnie czy mała może mieć jeszcze takie?
Mary2094
Ja sie czasem bo zabierać za coś większego bo boje sie ze obudzi sięTo nieźle pospała, pewnie nie wiedziałaś co z czasem zrobićja bynajmniej tak mam jak mój za długo śpi, niby można zaległości nadrobić ale jakoś tak dziwnie
Mary2094
Mój mąż skorpion to wiem coś o tym. Ja za to Panna więc to jest bardziej charakternyDzięki ❤
Ano, w końcu rok temu zaczęły jej rosnąć
Oh, jaki cudowny pulpasek!! Tak wyglądały moje starsze dziewczyny, w porównaniu z nimi Marcysia to przecinek
Ty mi o temperamentnych nic nie mów. Ja skorpion, mąż lew, najstarsza lew, średnia waga (niby zrównoważona i spokojna - ciekawe gdzie) i teraz ryby, niby tu powinien być spokój, ale jakoś nie wierzę mając podobno spokojną wagę, a zresztą dla ognia w domu wystarczymy my z mężem i nasza najstarsza
PS: skorpion z lwem to jedno z najgorszych i najmniej dzialających połączeń. Dlatego jesteśmy ze sobą od 19 lat i ostatnio mieliśmy 16 rocznicę ślubu.
Oj tak! Przydałoby się co 3-4 dni, ale tnę raz w tygodniu, bo trzeba ją łapać w drzemce i do tego się budzi
reklama
Mary2094
U mnie wczoraj były super drzemki, dziś marudzenie i spanie po 10 minut bo upał..Dzisiaj mamy jakiś senny dzień spała od 9.30 do 12 potem od 14 do 15.30 teraz 17.20 i znowu śpi może to kolejny skok rozwojowy bo taka senna i marudząca