reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Wgl moja Nela przebiła wszystko wczoraj 😁 Poszła spać o 17:30, myślałam, że na drzemkę godzinną. O 20 zaczęła się wiercic, bo chciała jeść, więc jej dałam cycka i mówiłam do niej by się rozbudziła, bo byłam przekonana, że jak nie wstanie to się obudzi o 2 w nocy i będzie wyspana. Ale ona zasnela przy tym cycku, więc mówię no trudno, jak chce spać niech śpi. I wierzycie, że wstała dzisiaj o 6 dopiero? 😍 Oczywiście o 2 w nocy dałam jej cycka by się napiła.
To nieźle pospała, pewnie nie wiedziałaś co z czasem zrobić😅ja bynajmniej tak mam jak mój za długo śpi, niby można zaległości nadrobić ale jakoś tak dziwnie 😂

reklama
👊haha ja też Baran😎 ale syn wyszedł wodnik (To osoby bardzo temperamentne, odważne, nie boją się mówić wprost tego, co myślą. Są niezależne i nie lubią się podporządkowywać.)😂😂😂 już się boję 🤪oj Mąż za lekko nie będzie mieć 😂
To mój narzeczony wodnik i moja mama też i opis strzał w 10 😁 Ale generalnie wodniki to super ludzie są 😉 Mój to taki łagodny wodnik 😁
A Ty z końca marca czy początek kwietnia? Bo ja 26.03 😉

To nieźle pospała, pewnie nie wiedziałaś co z czasem zrobić😅ja bynajmniej tak mam jak mój za długo śpi, niby można zaległości nadrobić ale jakoś tak dziwnie 😂
No bez kitu! 😅 Nie wiedziałam za co się chwycić i w sumie nic konkretnego nie zrobiłam, bo myślałam, że idzie tylko na drzemkę, więc nie zaczynałam roboty a tu tyle spała 😅 fakt faktem o 20 się przebudziła i musiałam z nią leżeć godzinę bo nie dała mi odejść 😅 dzisiaj moja też konkretnie śpi 😝 Ale ona codziennie ma swój rytuał, że pobawi się 2h i idzie spać bo jest zmęczona. Wstała o tej 6, zabawa, poszła spać o 8-9, zabawa i ćwiczenia i kąpiel, bo była spocona po ćwiczeniach na brzuszku (no i wczoraj nie wykąpalam jej bo spała od 17:30 😅), o 11:00 poszła spać i spała do 14 z przerwa na cycka a ja zdążyłam zrobić obiad 🤗 No i teraz poszła znów spać o 16 😄

O jeny jaki słodki widok 😍 Śliczne dziewczynki 🥰 A jaka blondyneczka z tej starszej 🤗 A malutka świetne oczka 🤗
Dzięki ❤
Ale piękna dziewczynka 😍
I siostrzyczka starsza cudne włosy ma ❤️❤️
Ano, w końcu rok temu zaczęły jej rosnąć
To i my się pokażemy. Kluska Melania z mamą. Super Was zobaczyć. Cudne te nasze dzieciaczki 🥰Zobacz załącznik 1294147
Oh, jaki cudowny pulpasek!! Tak wyglądały moje starsze dziewczyny, w porównaniu z nimi Marcysia to przecinek 🙈🙈🤣🤣
👊haha ja też Baran😎 ale syn wyszedł wodnik (To osoby bardzo temperamentne, odważne, nie boją się mówić wprost tego, co myślą. Są niezależne i nie lubią się podporządkowywać.)😂😂😂 już się boję 🤪oj Mąż za lekko nie będzie mieć 😂
Ty mi o temperamentnych nic nie mów. Ja skorpion, mąż lew, najstarsza lew, średnia waga (niby zrównoważona i spokojna - ciekawe gdzie) i teraz ryby, niby tu powinien być spokój, ale jakoś nie wierzę mając podobno spokojną wagę, a zresztą dla ognia w domu wystarczymy my z mężem i nasza najstarsza 🙈🙈
PS: skorpion z lwem to jedno z najgorszych i najmniej dzialających połączeń. Dlatego jesteśmy ze sobą od 19 lat i ostatnio mieliśmy 16 rocznicę ślubu.

Czy Waszym maluchom też w ekspresowym tempie rosną pazurki?
Ja muszę co 3 dni obcinać, bo na czwarty byłyby już konkretne rysy 🙆‍♀️
Oj tak! Przydałoby się co 3-4 dni, ale tnę raz w tygodniu, bo trzeba ją łapać w drzemce i do tego się budzi 🤬🤬

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry