reklama
Mary2094
Fanka BB :)
U nas dziś właśnie o 4 pobudka tylko była a spala od 21 z przerwami i tak twardo coś zasnęła po 22. I tak od 5 do 8 spankoWgl moja Nela przebiła wszystko wczoraj Poszła spać o 17:30, myślałam, że na drzemkę godzinną. O 20 zaczęła się wiercic, bo chciała jeść, więc jej dałam cycka i mówiłam do niej by się rozbudziła, bo byłam przekonana, że jak nie wstanie to się obudzi o 2 w nocy i będzie wyspana. Ale ona zasnela przy tym cycku, więc mówię no trudno, jak chce spać niech śpi. I wierzycie, że wstała dzisiaj o 6 dopiero? Oczywiście o 2 w nocy dałam jej cycka by się napiła.
Mary2094
Matko ale słodziutka malutka! Normalnie te pułtaski tylko całować!To i my się pokażemy. Kluska Melania z mamą. Super Was zobaczyć. Cudne te nasze dzieciaczki Zobacz załącznik 1294147
Jeżeli chodzi o włosy, Ja oraz mąż mieliśmy włosy jak się rodziliśmy więc odziedziczyla nastka też czupryne.
Patii26
Hahaha, to na pewno Czyli po prostu ma swoją urodę, ale będzie się zmieniać więc może będzie do któregoś z Was podobna Albo po prostu jest mieszanaNo właśnie z tym podobieństwem to smieszne, bo ona jest podobna sama do siebie
Patii26
Super wyglądacie To prawda, słodkie są nasze dzieciaczki Fajnie Was zobaczyćTo i my się pokażemy. Kluska Melania z mamą. Super Was zobaczyć. Cudne te nasze dzieciaczki Zobacz załącznik 1294147
Patii26
Moja podobna do mnie, ale też na bank będzie miała charakter po mnie, bo ma urodziny dzień przede mną a my znak zodiaku Baran, więc uparta jestem jak osioł i musi być po mojemu Więc tatuś nie będzie miał z nami łatwoNo ja również mam taką nadzieję ze charakter w większości będzie mieć po mnie
o
Ps szczerze to kompletnie nie liczyłam nigdy że coś dostanę więc nawet nie sprawdzałam. a tv nie.pgladam od dnia porodu więc
o nie Kochana do najlepszych to naprawdę mi dalekoO Vanes jestem w szoku , że Ty coś przeoczyłas
Ale nawet najlepszym się zdarza
Ps szczerze to kompletnie nie liczyłam nigdy że coś dostanę więc nawet nie sprawdzałam. a tv nie.pgladam od dnia porodu więc
No co Ty może na pierwszy rok gdzieś pojedziemyHaha, i masz 500 zł na wakacje!
dopiero w weekend był u rodziny pierwszy raz szok niedowierzanie i był spokojny jak nigdy
haha ja też Baran ale syn wyszedł wodnik (To osoby bardzo temperamentne, odważne, nie boją się mówić wprost tego, co myślą. Są niezależne i nie lubią się podporządkowywać.) już się boję oj Mąż za lekko nie będzie miećMoja podobna do mnie, ale też na bank będzie miała charakter po mnie, bo ma urodziny dzień przede mną a my znak zodiaku Baran, więc uparta jestem jak osioł i musi być po mojemu Więc tatuś nie będzie miał z nami łatwo
reklama
MamM
Czysty ojciec. Po mnie ma tylko usta i uszy Zobacz załącznik 1294117
U nas starszy syn Baran (l17) I tata Wodnik. Oj na noże czasem idzie trudno się im dogadać, temperamenty różne, ale kochają się nad życiehaha ja też Baran ale syn wyszedł wodnik (To osoby bardzo temperamentne, odważne, nie boją się mówić wprost tego, co myślą. Są niezależne i nie lubią się podporządkowywać.) już się boję oj Mąż za lekko nie będzie mieć