reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja zrobię test jutro rano, ale nie przewiduje że zobaczę kreskę. U mnie coś zawsze słabo widać :) rano jadę na betę i o 12:30 mam lekarza. Mam do Was pytanie czy zażywacie ciepłe kąpiele (O ile jesteście posiadaczkami wanny) bądź macie wiedzę na ten temat. Czy one nie szkodzą ? Te moje są trochę cieplejsze niż 37 stopni chyba

reklama
Ja dziś średnio się czuje, jak wcześniej miałam niepohamowana ochotę na różnego rodzaju jedzenie. Najpierw ogórki kiszone i małosolne, później kiełbasa, sałata z rzodkiewka itd w śmietanie, później lody, a teraz tylko krakersy i nic mi nie smakuje ... Jeśli to objaw zdrowej ciazy to niech będzie tak dalej. Czuje w pachwinach lekki dyskomfort + mdłości. Mimo że mam 2 zdrowe ciąże za sobą, czuje się jak nowicjuszka. A jak Wy się czujecie?
Ja mam ciężko wszystko na nie jedzenie a jak zjem troszkę to zaraz leci 😔😔

Ja zrobię test jutro rano, ale nie przewiduje że zobaczę kreskę. U mnie coś zawsze słabo widać :) rano jadę na betę i o 12:30 mam lekarza. Mam do Was pytanie czy zażywacie ciepłe kąpiele (O ile jesteście posiadaczkami wanny) bądź macie wiedzę na ten temat. Czy one nie szkodzą ? Te moje są trochę cieplejsze niż 37 stopni chyba
Kąpiele nie mogą być za ciepłe nie pamiętam jaka dokładnie temperatura ale zbyt ciepła może zaszkodzić

W pierwszej ciąży lekarz powiedział że ciepłe i gorące kąpiele niewskazane. Więc i teraz też w upały to tylko taka letnia woda. Ale też nie dlugo. Najczęściej jednak prysznic. 😉

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za wynik

reklama
Do góry