Ja zrobię test jutro rano, ale nie przewiduje że zobaczę kreskę. U mnie coś zawsze słabo widać rano jadę na betę i o 12:30 mam lekarza. Mam do Was pytanie czy zażywacie ciepłe kąpiele (O ile jesteście posiadaczkami wanny) bądź macie wiedzę na ten temat. Czy one nie szkodzą ? Te moje są trochę cieplejsze niż 37 stopni chyba
reklama
Ja mam ciężko wszystko na nie jedzenie a jak zjem troszkę to zaraz leciJa dziś średnio się czuje, jak wcześniej miałam niepohamowana ochotę na różnego rodzaju jedzenie. Najpierw ogórki kiszone i małosolne, później kiełbasa, sałata z rzodkiewka itd w śmietanie, później lody, a teraz tylko krakersy i nic mi nie smakuje ... Jeśli to objaw zdrowej ciazy to niech będzie tak dalej. Czuje w pachwinach lekki dyskomfort + mdłości. Mimo że mam 2 zdrowe ciąże za sobą, czuje się jak nowicjuszka. A jak Wy się czujecie?
Kąpiele nie mogą być za ciepłe nie pamiętam jaka dokładnie temperatura ale zbyt ciepła może zaszkodzićJa zrobię test jutro rano, ale nie przewiduje że zobaczę kreskę. U mnie coś zawsze słabo widać rano jadę na betę i o 12:30 mam lekarza. Mam do Was pytanie czy zażywacie ciepłe kąpiele (O ile jesteście posiadaczkami wanny) bądź macie wiedzę na ten temat. Czy one nie szkodzą ? Te moje są trochę cieplejsze niż 37 stopni chyba
W pierwszej ciąży lekarz powiedział że ciepłe i gorące kąpiele niewskazane. Więc i teraz też w upały to tylko taka letnia woda. Ale też nie dlugo. Najczęściej jednak prysznic.Ja zrobię test jutro rano, ale nie przewiduje że zobaczę kreskę. U mnie coś zawsze słabo widać rano jadę na betę i o 12:30 mam lekarza. Mam do Was pytanie czy zażywacie ciepłe kąpiele (O ile jesteście posiadaczkami wanny) bądź macie wiedzę na ten temat. Czy one nie szkodzą ? Te moje są trochę cieplejsze niż 37 stopni chyba
Ostatnia edycja:
Nie żałuj, w imię dziecka przeżyjeszJa mam ciężko wszystko na nie jedzenie a jak zjem troszkę to zaraz leci
K
Katijah
Gość
Trzymam kciuki za wynikJa zrobię test jutro rano, ale nie przewiduje że zobaczę kreskę. U mnie coś zawsze słabo widać rano jadę na betę i o 12:30 mam lekarza. Mam do Was pytanie czy zażywacie ciepłe kąpiele (O ile jesteście posiadaczkami wanny) bądź macie wiedzę na ten temat. Czy one nie szkodzą ? Te moje są trochę cieplejsze niż 37 stopni chyba
Nie żałuję bo głód robi swoje takie uroki damy radęNie żałuj, w imię dziecka przeżyjesz
Invicta
Fanka BB :)
A to podziwiam ja po zastrzyku ovitrelle czekałam 13 dni i robiłam i test i betę dzień Po dniu jak widziałam ze rośnie to Wiedziałam ze to nie od zastrzykuMogłabym zrobić test dziś ale próbuje swoją silną wole
K
Katijah
Gość
A test ci wychodził?A to podziwiam ja po zastrzyku ovitrelle czekałam 13 dni i robiłam i test i betę dzień Po dniu jak widziałam ze rośnie to Wiedziałam ze to nie od zastrzyku
reklama
K
Katijah
Gość
No i nie wytrzymalamA to podziwiam ja po zastrzyku ovitrelle czekałam 13 dni i robiłam i test i betę dzień Po dniu jak widziałam ze rośnie to Wiedziałam ze to nie od zastrzyku
26dc test niestety jedna kreska, ech
Teraz czekam na @