Patii26
Fanka BB :)
No tak, mi właśnie chodzi tylko o te nóżki, żeby posmarować. Bo tak to całej jej przecież smarować nie będę. Na twarz tym bardziej, bo stosuje jej na codzień krem nawilżająco kojący z Dermedic baby i się super sprawdza, a ten Latopic zostawiam jak pojawia się jakieś zmiany na buzi czy ciele. Więc nie chce jej filtrami zatykać buzi póki jest malutka. A tak to też zasłaniam jej nóżki pieluszką.ja teraz tylko body ramiączka
tylko Mac do 10 spacery potem dopiero po 16
zakupiłam parasol do wózka polecam spełnia swoją rolę
po tym jak załatwiłam nogi małemu to dermatolog powiedziała że takie małe dzieciaczki nie mogą być smarowane żadnymi filtrami conajmniej do 6 ms (nieważne co piszą producenci im chodzi o zarobek)
chyba, że dziecku wystaw np nóżki z gondoli to tylko smarować te miejsca narażone na słońce
nam poleciła dermedic baby sunbrella w tubce nie w atomizerze (ważne bo niby ten sam produkt a ten w atomizerze ma filtry chemiczne)
+ poleciała ubranka specjalne ale to stwierdziłam, że na przyszły rok
w sumie jak rozmawiałam z mamą to mówiła że za jej wychowywania takich wynalazków nie było dziecku zarzucało się białą tetrową pieluszkę na nóżki i tak spało bo co taki maluch może innego jak nie siada, nie chodzi
O to dobrze wiedzieć, że z Dermedic baby jest dobry też ten z filtrem zakupie go sobie.
No tak, kiedyś nie było tego co jest teraz i się żyło, a teraz jakieś cuda wianki i nie wiadomo co jeszcze