reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Pochwale się ponownie, byłyśmy na szczepieniu i nagle po 3 dniach mamy 6890g 😄 ale idzie na rekord 😃😃 a mężowi pokaże środkowy palec bo tak chciał abym z butelki karmiła, a moje cyce czynią cuda 😃
Moja na wczorajszym ważeniu też nieźle bo 5800 g:)800 g w 3 tyg...szaleństwo:)Ale za to mamy straszną atopie...czerwone ma zgięcia łokci..pod kolankami i na buźce...biedna ta moja gwiazdka....może ktoś coś zna skutecznego...niesterydowego...kojącego bo jak na razie to co mamy nie przynosi rezultatu:/A mamy maść cholesterolową...oillan...

reklama
Moja na wczorajszym ważeniu też nieźle bo 5800 g:)800 g w 3 tyg...szaleństwo:)Ale za to mamy straszną atopie...czerwone ma zgięcia łokci..pod kolankami i na buźce...biedna ta moja gwiazdka....może ktoś coś zna skutecznego...niesterydowego...kojącego bo jak na razie to co mamy nie przynosi rezultatu:/A mamy maść cholesterolową...oillan...
Może Bepanthen Plus?

Albo na atopie spróbować emolium? Pierwsze co przyszło mi do głowy. Oillianu kremu sama używam do buzi i ładnie wygoiła u córci suche miejsca.

Albo na atopie spróbować emolium? Pierwsze co przyszło mi do głowy. Oillianu kremu sama używam do buzi i ładnie wygoiła u córci suche miejsca.
Tylko jak sprawdzałam u "sroka o"na stronie to właśnie emolium absolutnie nie poleca ze wzg na wysuszające składniki...a oillan właśnie tak....dlatego się zaopatrzyłam...byłam wczoraj w aptece po bepanthen ale sensiderm to Pani mi odradziła , że dla takich maluchów na pewno nie a po powrocie do domu czytając na necie okazuję się, że od 1 dnia życia można stosować...jak się uda to wieczorem podjadę znowu....

Tylko jak sprawdzałam u "sroka o"na stronie to właśnie emolium absolutnie nie poleca ze wzg na wysuszające składniki...a oillan właśnie tak....dlatego się zaopatrzyłam...byłam wczoraj w aptece po bepanthen ale sensiderm to Pani mi odradziła , że dla takich maluchów na pewno nie a po powrocie do domu czytając na necie okazuję się, że od 1 dnia życia można stosować...jak się uda to wieczorem podjadę znowu....
O kurczaki, dobrze wiedzieć. Ja właśnie kupilam Oillan ostatnio w superpharm bo dobra promka była i teraz dla małej będę go tylko używać bo i super ma konsystencję, i nawilża. A jak cos tez jest u nas ekstremalnego to używam bepanthen baby bo używamy pod pieluszkę,a jest rewelacyjny wgl na gojenie jakiś tam zmian.

Ja kąpie w emotopic ale co jakiś czas pojawia nam się jakiś suche miejsce teraz np. na brodzie i koło kolana.

O kurczaki, dobrze wiedzieć. Ja właśnie kupilam Oillan ostatnio w superpharm bo dobra promka była i teraz dla małej będę go tylko używać bo i super ma konsystencję, i nawilża. A jak cos tez jest u nas ekstremalnego to używam bepanthen baby bo używamy pod pieluszkę,a jest rewelacyjny wgl na gojenie jakiś tam zmian.
A możesz wkleić link do tego kremu oilan 😊
Bepanthenem baby takie suche miejsca smarujesz ?

reklama
Do góry