reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

U nas msza dopiero na 10.30 więc podejrzewam ze nim dojedziemy na salę to będzie ok 12. I też kawa i obiad
My mamy Chrzciny 15 sierpnia w Święto, więc po mszy będzie chrzest 15 minut i potem od razu do restauracji idziemy, bo wynajmujemy lokal i tam będzie najpierw obiad a potem kawa i tort i jeszcze deser ( lody) są w zestawie menu 🙂

reklama
Ja nadal karmię piersią a 17 tygodni minęło, i też nie mam okresu i liczę na to ze się nie pojawi przez okres karmienia 🙉
Hahaha, u mnie w czwartek 14 tygodni po porodzie i tylko karmie piersią i okresu na szczęście nie mam 😁 I też mam nadzieję, że okres nie wróci podczas karmienia. Cudowne jest zycie bez okresu 😍 Ale na usg u ginekologa"było widać jak tam wygląda owulacja itp, więc powiedział, że może zaniedlugo wrócą dni płodne.

Super🙂widocznie stwierdził że lepiej poprowadzi msze 😜😄
To moja córka od urodzenia zawsze ziewa głośno, wyobraźcie sobie takiego noworodka czy niemowlaka, który ziewając wydaje odgłosy " aaaaa" jakby był znudzony życiem 😅 Teraz w niedzielę byliśmy na chrzcinach mojej chrześniaczki i w pewnym momencie gdy była totalna cisza w kościele i ksiądz coś mówił ona tak na cały kościół ziewnęła 😂 No myśleliśmy, że tam nie wytrzymamy, tak nam się śmiać chciało 😂 Gdyby tego było mało, gdy staliśmy przed ołtarzem na końcowym sakramencie, ja jako matka chrzestna ale miała małą na rękach bo się tatusiowi wniebogłosy rozpłakała, stalam za moim kuzynem i ksiądz tam do nich po cichu mówił a moja Nela jeszcze z dwa razy tak ziewnęła na głos🙈🤣 No agentka 😂

My mamy Chrzciny 15 sierpnia w Święto, więc po mszy będzie chrzest 15 minut i potem od razu do restauracji idziemy, bo wynajmujemy lokal i tam będzie najpierw obiad a potem kawa i tort i jeszcze deser ( lody) są w zestawie menu 🙂
A dlaczego po mszy a nie w trakcie? Przynajmniej u nas tak się robi, dlatego sie zastanawiam😉

Ostatnia edycja:
Hahaha, u mnie w czwartek 14 tygodni po porodzie i tylko karmie piersią i okresu na szczęście nie mam 😁 I też mam nadzieję, że okres nie wróci podczas karmienia. Cudowne jest zycie bez okresu 😍 Ale na usg u ginekologa"było widać jak tam wygląda owulacja itp, więc powiedział, że może zaniedlugo wrócą dni płodne.
Och tęsknię za tym czasem bez okresu😅To u mnie 15 tygodni, karmie mm i okres miałam już dwa razy na szczęście bezbolesny więc da się żyć 😂😂😉

Ja też karmie, wczoraj było 15 tygodni, okresu nie ma a chciałabym być znowu płodna 🙊🙈

reklama
Do góry