reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

No i mamy pierwszą gorączkę 😑 wczoraj było szczepienie DTP, HiB, polio itd., a dzisiaj o 5:00 temperatura 38,8. Podałam mu Pedicetamol, ale pluje nim i właśnie czekam na mame, bo wysłałam ją do apteki po czopki.

...a jeszcze jutro mamy chrzciny popołudniu...
Moja też pedicetamolem pluła, nie dziwię się, jak skosztowałam to mega gorzki i niedobry.. Więc podałam jej czopek i było dużo lepiej. Też miała gorączkę przy pierwszym szczepieniu.

reklama
Jest super. Byliśmy dziś na kontroli u chirurga z nerkami oraz na usg, i wyszła nam przypadkowo kamica w pęcherzyku zolciowym. Dobrze ze mamy wizytę z początkiem lipca u gastrologa...
Jejku, biedulka 😞 Widzę, że masz z małą od początku tak samo problemy jak z moją. Biedne dziewczynki. My w czwartek mamy kontrolę u hematologa, zobaczyć czy wyniki krwi dobre. Bo u nas też torbiel na jajniku wyszła w maju, w zeszłym Msc na kontroli nie było widać na usg tej torbieli ale nie wiadomo czy to przez to, że wchłoneła się czy prze gazy nie było jej widać.
Musimy być silne i dzielne jak nasze córeczki ❤️

Dziewczyny a w czym podajcie wodę, normalnie w butelce?
Ja nie podaje i raczej nie zamierzam do 6 mż. Karmimy się częściej za to.
tylko bidon , w butelce co mleko nie bo ma wiedzieć że to coś innego.
bidon to zupełnie inne zasysanie i przygotowanie do jedzenia i ćwiczy język
Zobacz ofertę: B.BOX INNOWACYJNY KUBEK BIDON ZE SŁOMKĄ PISTACJOWY https://allegro.pl/oferta/b-box-innowacyjny-kubek-bidon-ze-slomka-pistacjowy-10695831609

niekapek odpada nie zdrowy
jeszcze będziemy próbować
Zobacz ofertę: DOIDY CUP Kubek do nauki picia z uchwytami https://allegro.pl/oferta/doidy-cup-kubek-do-nauki-picia-z-uchwytami-8741383410

my zaczynamy równiez przygodę z łyżka 😉

tylko bidon , w butelce co mleko nie bo ma wiedzieć że to coś innego.
bidon to zupełnie inne zasysanie i przygotowanie do jedzenia i ćwiczy język
Zobacz ofertę: B.BOX INNOWACYJNY KUBEK BIDON ZE SŁOMKĄ PISTACJOWY https://allegro.pl/oferta/b-box-innowacyjny-kubek-bidon-ze-slomka-pistacjowy-10695831609

niekapek odpada nie zdrowy
jeszcze będziemy próbować
Zobacz ofertę: DOIDY CUP Kubek do nauki picia z uchwytami https://allegro.pl/oferta/doidy-cup-kubek-do-nauki-picia-z-uchwytami-8741383410

my zaczynamy równiez przygodę z łyżka 😉
Tylko ze neurologopedzi z b boxa każą słomkę o 1cm skracać bo ma trochę za długą, bo tak jest spoko.

Jejku, biedulka 😞 Widzę, że masz z małą od początku tak samo problemy jak z moją. Biedne dziewczynki. My w czwartek mamy kontrolę u hematologa, zobaczyć czy wyniki krwi dobre. Bo u nas też torbiel na jajniku wyszła w maju, w zeszłym Msc na kontroli nie było widać na usg tej torbieli ale nie wiadomo czy to przez to, że wchłoneła się czy prze gazy nie było jej widać.
Musimy być silne i dzielne jak nasze córeczki ❤️
Ja tylko się boje ze wejdzie na ten woreczek jej stan zapalny a chce oszczędzić jej bólu, bo wiem jak moi bracia cierpieli i to straszny jest ból.. wolalabym za nią mieć te kamienie.

reklama
Do góry