karoo-kp
Mama Jagodzianki
No to gratulacjeJa dzisiaj się testowałam, 15 dpo ale nie mam czasu sprawdzać na razie na kiedy co i jak mam w domu 2,5 latke więc jest co robić. Nie wiem tylko czy robić kolejny, jutro zadzwonię do gina
Kąpiel 19-20, ale zasypia około 23-23.30 na noc, czasami i o 1. Ma jedną pobudkę po okolo 3 i drugą około 6, a potem śpi dalej. No, teraz to już nie, bo licealistkę wiozę na 8 do szkoły, a Dobruśkę na 8.30 do przedszkola, więc 6.30 pobudka. Niestety to zasypianie to dla mnie dramat, ja jestem kompletnie nietomna, mimo, że jestem nocnym markiem. Ale jak jestem niewyspana to bardziej jestem wku....nym markiemJak tam dziewczyny z waszymi dzieciaczkami w nocy o której chodzą spac i jak wstają?czy wy w ogóle słyszycie jak się budzą w nocy? Moja córa zasypia tak 21-22 i wstaje o 4 na jedzenie ale wtedy płacze. A tak byłam pewna ze śpi cały czas aż tu moje zdziwienie bo przed wczoraj mój mąż przebudził się do toalety a mała leżała z otwartymi oczami cichutko to patrzył na nią i zasnęła po pół godzinie sama wiec wczoraj ja czuwała i sytuacja się powtórzyła . A ja myślałam ze ona śpi cała noc w tu wychodzi na to ze budzi się w środku nocy
Dzisiaj był zupełnie inny dzień niż zazwyczaj.
Po pierwsze była absolutnie nieodkłalna, a jeśli się dała, to tylko z okładem z cycka, tylko wstałam i od razu ryk - i wcale cycek nie musiał być w paszczy, ale musiał goły leżeć obok przytulony do twarzy
Poza tym spała połowę tego, co normalnie, była bardzo aktywna, ale w pozytywny sposób, strzelała uśmiechami, śmiała się na głos, głużyła, coś obłędnego. Ale gdyby nie mąż,to nic bym nie zrobiła...