Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mała tak nie ma ale za to ja mam na nogach marmurka A jak mi zimno to jeszcze bardziejCzy wasze dzieci mają jak płaczą lub zimno im takie centki na skórze biale z czerwoną obwódką? tz. Marmurkowa skóra jak czytam to się nazywa, moja ma na dłoniach, na szyi, karku jak płaczę najbardziej i na, dole policzków.
Moja tak ma na dłoniach jak strasznie mocno z płaczu piąstki zacisnieCzy wasze dzieci mają jak płaczą lub zimno im takie centki na skórze biale z czerwoną obwódką? tz. Marmurkowa skóra jak czytam to się nazywa, moja ma na dłoniach, na szyi, karku jak płaczę najbardziej i na, dole policzków.
Trzymamy kciuki , pamiętaj pozytywne myślenie czyni cuda. Bądź dobrej myśli a wszystko będzie dobrzeDziewczyny ja z małym w szpitalu, 2 tyg temu zrobiła mu się w pupie twarda krostka, lekarz powiedział, że fałd skórny, kazał smarować maścią, wczoraj trochę ropą podbieglo i niestety tak jak myślałam jest to ropień okoloodbytniczy, paskudna sprawa. Dziś byliśmy u chirurga i od razu przyjęcie na oddział, jeszcze dziś będzie operacja, wycięcie ropnia. U niemowląt to taka już wrodzona sprawa i częściej u chłopców. Jestem załamana , w dodatku 3 razy go kłuli bo nie mogli się wkłuć z welfronem i dopiero jak na sali operacyjnej będą to robić. Załamka, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymajcie kciuki.
U nas podobnie, 22-23 zasypia i budzi się około 4-5 rano. Potem ciągnie do 7-8, nie śpi z 15 minut i dalej kima do 10Jak tam dziewczyny z waszymi dzieciaczkami w nocy o której chodzą spac i jak wstają?czy wy w ogóle słyszycie jak się budzą w nocy? Moja córa zasypia tak 21-22 i wstaje o 4 na jedzenie ale wtedy płacze. A tak byłam pewna ze śpi cały czas aż tu moje zdziwienie bo przed wczoraj mój mąż przebudził się do toalety a mała leżała z otwartymi oczami cichutko to patrzył na nią i zasnęła po pół godzinie sama wiec wczoraj ja czuwała i sytuacja się powtórzyła . A ja myślałam ze ona śpi cała noc w tu wychodzi na to ze budzi się w środku nocy
Moja, mala zasypia koło 23ej za to do 6ej spi i potem jeszcze pogaworzy i śpi dalej nawet do 9ej.ale w między czasie cyc na śpiąco często nawet nie liczę ile bo różnie to. Ale pasuje mi to że z przerwami ale daje pospać do 9ej czy 8ej, gorzej byłoby jakby 4 czy 5rano nie spala.Jak tam dziewczyny z waszymi dzieciaczkami w nocy o której chodzą spac i jak wstają?czy wy w ogóle słyszycie jak się budzą w nocy? Moja córa zasypia tak 21-22 i wstaje o 4 na jedzenie ale wtedy płacze. A tak byłam pewna ze śpi cały czas aż tu moje zdziwienie bo przed wczoraj mój mąż przebudził się do toalety a mała leżała z otwartymi oczami cichutko to patrzył na nią i zasnęła po pół godzinie sama wiec wczoraj ja czuwała i sytuacja się powtórzyła . A ja myślałam ze ona śpi cała noc w tu wychodzi na to ze budzi się w środku nocy
Trzymamy kciuki, będzie dobrzeDziewczyny ja z małym w szpitalu, 2 tyg temu zrobiła mu się w pupie twarda krostka, lekarz powiedział, że fałd skórny, kazał smarować maścią, wczoraj trochę ropą podbieglo i niestety tak jak myślałam jest to ropień okoloodbytniczy, paskudna sprawa. Dziś byliśmy u chirurga i od razu przyjęcie na oddział, jeszcze dziś będzie operacja, wycięcie ropnia. U niemowląt to taka już wrodzona sprawa i częściej u chłopców. Jestem załamana , w dodatku 3 razy go kłuli bo nie mogli się wkłuć z welfronem i dopiero jak na sali operacyjnej będą to robić. Załamka, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymajcie kciuki.
Ahh, wiem co przeżywasz Sama to przeżywałam 2 tygodnie temu jak z małą byłyśmy 4 dni w szpitalu na oddziale onkologii z guzem na szyi. Ile się wycierpiala malutka, codziennie pobieraną krew, wyciskana z palca, wenflon, usypianie do rezonansu, pobieranie posiewu moczu przez cewnik, codziennie usg i też wiele płaczu było. Ale dałyśmy radę i Wy też dacie, trzymam za Was mocno kciuki kochana Takie maleństwa są bardziej dzielne niż my, moja córa od porodu pokazała mi jaka jest silna i dzielna Jesteście pod dobrą opieka, wszystko będzie dobrzeDziewczyny ja z małym w szpitalu, 2 tyg temu zrobiła mu się w pupie twarda krostka, lekarz powiedział, że fałd skórny, kazał smarować maścią, wczoraj trochę ropą podbieglo i niestety tak jak myślałam jest to ropień okoloodbytniczy, paskudna sprawa. Dziś byliśmy u chirurga i od razu przyjęcie na oddział, jeszcze dziś będzie operacja, wycięcie ropnia. U niemowląt to taka już wrodzona sprawa i częściej u chłopców. Jestem załamana , w dodatku 3 razy go kłuli bo nie mogli się wkłuć z welfronem i dopiero jak na sali operacyjnej będą to robić. Załamka, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymajcie kciuki.