Mama_Mii2021
Fanka BB :)
A u nas dzisiaj 3 tygodnie i 6 dni. Wagę mamy 2860. Waga malutkiej się mega wahaDzisiaj mamy 3 tygodnie i waga 3670 mam wrażenie ze dobrze rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u nas dzisiaj 3 tygodnie i 6 dni. Wagę mamy 2860. Waga malutkiej się mega wahaDzisiaj mamy 3 tygodnie i waga 3670 mam wrażenie ze dobrze rośnie
Mam Babyono https://allegro.pl/oferta/waga-elektroniczna-babyono-szary-9210050801Dziewczyny czy macie w domu wagę dla niemowląt ? Pokażecie ?
miał takie czasem posklejane rano oczka a jak Okulistka nacisnęła w kącik to taka mętna łza wyszła tj ropa i teraz odtykamy ale już jest chyba ok bo jak naciskam to nie ma.Ostatnio tak o Was myślałam (pod kątem mojego Małego) , skąd wiadomo, że ma zatkane...
Ale przedwczoraj tak płakusiał mój Boroczek, że mu łezki poleciały, więc chyba ok. Ale mi się serce krajało jak tak płakał, przez brzuszek oczywiscie
Ja mam tą i sprawdza się rewelacyjnieDziewczyny czy macie w domu wagę dla niemowląt ? Pokażecie ?
Po przebudzeniu ma być od razu jedzenie
Dziewczyny czy macie w domu wagę dla niemowląt ? Pokażecie ?
Gratulacje ❤ początki po cc są ciężkie, ale z każdym dniem będzie coraz lepiej, odpoczywaj póki nie oddali Ci KluseczkiDziewczyny my już po. Wszystko poszło inaczej. Ogólnie to miałam wszystko. Przyjechaliśmy do szpitala o północy, rano przy obchodzie przenieśli mnie na porodówkę. Cały dzień pod oksy i ktg, prysznice, piłka, przebicie pęcherza i w końcu przy rozwarciu 6-7 a skurczach nadal głównie krzyżowych zdecydowali o cc i o 23:20 urodziła się nasza klucha. 56 cm i 3550 g. Śliczna jest, widziałam ją dwa razy. Schodzi mi dopiero znieczulenie z nóg a rana już mnie tak boli że zastrzyk brałam. Czuję się do dupy, dwa dni nie spalam i nie jadłam i zaliczyłem dwa porody tak naprawdę, bo co innego jak przychodzisz na umówione cc a co innego jak Ci je robią w ostatniej chwili... Jeszcze byłam cały czas bez partnera bo go dzień wcześniej zaczęło gardło boleć, więc test na Covid wyszedłby pozytywny i sobie odpuscilismy.