reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A jak nawilżacie nosek tą solą . Mam jej wpuścić krople do noska? Miałam pytać położnej na wizycie ale niestety 17 dni mamy covida
tak wpuszczam do noska zatykając druga dziurkę wtedy zasysa 😜 oczywiście za pierwszym razem to był krzyk teraz to już rutyna😇 ja te zapuszczam do oczu żeby przemywać taki mały szkrab nie ma łez więc podobno trzeba

reklama
tak wpuszczam do noska zatykając druga dziurkę wtedy zasysa 😜 oczywiście za pierwszym razem to był krzyk teraz to już rutyna😇 ja te zapuszczam do oczu żeby przemywać taki mały szkrab nie ma łez więc podobno trzeba
Oczy to tez przecieram jałowym gazikiem nasączonym solą od zewnątrz do wewnętrznego kacika😉

Oczy to tez przecieram jałowym gazikiem nasączonym solą od zewnątrz do wewnętrznego kacika😉
ja muszę wpuszczać do i masować kąciki bo okulistka stwierdziła, że ma zatkane przewody łzowe
wypisała też antybiotyk jakby ropa się pojawiła ale obyło się bez.
robię to 3 razy dziennie wizytę mamy w połowie kwietnia i w sumie to nie wiem po czym rozpoznać że już ma odetkane🤷‍♀️ więc robimy cały czas na szczęście to polubił 🥰

ja muszę wpuszczać do i masować kąciki bo okulistka stwierdziła, że ma zatkane przewody łzowe
robię to 3 razy dziennie wizytę mamy w połowie kwietnia i w sumie to nie wiem po czym rozpoznać że już ma odetkane🤷‍♀️ więc robimy cały czas na szczęście to polubił 🥰
Rozumiem Twój wcześniak 😉bo właśnie się zastanawiam mój to ma łzy, które mi pokazuje jak za długo go przebieram a on się awanturuje😂😉

reklama
Ostatnio tak o Was myślałam (pod kątem mojego Małego) , skąd wiadomo, że ma zatkane...
Ale przedwczoraj tak płakusiał mój Boroczek, że mu łezki poleciały, więc chyba ok. Ale mi się serce krajało jak tak płakał, przez brzuszek oczywiscie😥

Do góry