tak wpuszczam do noska zatykając druga dziurkę wtedy zasysa oczywiście za pierwszym razem to był krzyk teraz to już rutyna ja te zapuszczam do oczu żeby przemywać taki mały szkrab nie ma łez więc podobno trzebaA jak nawilżacie nosek tą solą . Mam jej wpuścić krople do noska? Miałam pytać położnej na wizycie ale niestety 17 dni mamy covida
reklama
To tak samo jak z mm. Tez piszą żeby nie podawać. A my podajemy i dzieci rosną i mają się dobrzeDobrze, że teraz już lepiejmoże woda tez wam pomoże. Niby teraz piszą , że nie podawać wody ale skoro to pomaga to nie widzę w tym nic zlego
Niedługo mama
Fanka BB :)
DokładnieTo tak samo jak z mm. Tez piszą żeby nie podawać. A my podajemy i dzieci rosną i mają się dobrze
Niedługo mama
Oczy to tez przecieram jałowym gazikiem nasączonym solą od zewnątrz do wewnętrznego kacikatak wpuszczam do noska zatykając druga dziurkę wtedy zasysa oczywiście za pierwszym razem to był krzyk teraz to już rutyna ja te zapuszczam do oczu żeby przemywać taki mały szkrab nie ma łez więc podobno trzeba
ja muszę wpuszczać do i masować kąciki bo okulistka stwierdziła, że ma zatkane przewody łzoweOczy to tez przecieram jałowym gazikiem nasączonym solą od zewnątrz do wewnętrznego kacika
wypisała też antybiotyk jakby ropa się pojawiła ale obyło się bez.
robię to 3 razy dziennie wizytę mamy w połowie kwietnia i w sumie to nie wiem po czym rozpoznać że już ma odetkane więc robimy cały czas na szczęście to polubił
Niedługo mama
Rozumiem Twój wcześniak bo właśnie się zastanawiam mój to ma łzy, które mi pokazuje jak za długo go przebieram a on się awanturujeja muszę wpuszczać do i masować kąciki bo okulistka stwierdziła, że ma zatkane przewody łzowe
robię to 3 razy dziennie wizytę mamy w połowie kwietnia i w sumie to nie wiem po czym rozpoznać że już ma odetkane więc robimy cały czas na szczęście to polubił
Mary2094
Rozumiem Twój wcześniak bo właśnie się zastanawiam mój to ma łzy, które mi pokazuje jak za długo go przebieram a on się awanturuje
U nas to samo, płacz przy przebieraniu jest straszny jakby ze skóry obdzierali.
Niedługo mama
Po przebudzeniu ma być od razu jedzenieU nas to samo, płacz przy przebieraniu jest straszny jakby ze skóry obdzierali.
Dzisiaj mamy 3 tygodnie i waga 3670 mam wrażenie ze dobrze rośnieDokładnie
reklama
Ostatnio tak o Was myślałam (pod kątem mojego Małego) , skąd wiadomo, że ma zatkane...ja muszę wpuszczać do i masować kąciki bo okulistka stwierdziła, że ma zatkane przewody łzowe
Ale przedwczoraj tak płakusiał mój Boroczek, że mu łezki poleciały, więc chyba ok. Ale mi się serce krajało jak tak płakał, przez brzuszek oczywiscie