reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Tak ja mam nawet zalecenie zrobic ten test Nifty i jeszcze jakies... Ale gdybym wskazan nie miala to nawet bym nie pomyslala. Jeszcze pieniadze mozecie na to poswiecic to w sumie czemu nie? Nie wiem jak to wyglada...
A moge zapytac jaki powod zalecen? U nas moge isc bez skierowania do prywatnej kliniki nie wiem jak to jest w Pl

reklama
Tak ja mam nawet zalecenie zrobic ten test Nifty i jeszcze jakies... Ale gdybym wskazan nie miala to nawet bym nie pomyslala. Jeszcze pieniadze mozecie na to poswiecic to w sumie czemu nie? Nie wiem jak to wyglada...
Zalecenia dlaczego?

Moja szwagierka robiła pappa, bo jest po 40 tce i wyszło źle zrobiła aminopunkcje i wszystko jest ok....
Boję się tego pappa, bo u mnie też wyjdzie najprawdopodobniej źle bo statystyki

Dziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...

Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...
Troche sie z toba nie zgadzam. Jak czuc? Normalnie przeciez tu kazda jest w poczatkowej ciazy. I zadna nie ma konkretnych objawow... Temat sie zaczal wiec jakos polecialo... Kazda opisuje swoje doswiaczenia z ciazami, a ze wiekszosc z nas jest po stracie to sorki ale ja nie bede ukrywala i zachowywala sie jakby mnie to nie dotyczylo. Nikt nie napisal ze to oznaka nierozwijajacej sie ciazy, tylko ze np u mnie tak bylo. Jezeli ktos ma watpliwosci i napisze o tym, Doradzamy w jakis sposob. Jezeli ktos jest bardzo wrazliwa i bardzo sie boi i wierzy ze kazda ciaza jest taka sama to nie powinien czytac zadnego forum. Tylko cierpliwie czekac na rozwoj wydarzen we wlasnym gronie.

Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?

A u nas ten test to nie Pappa? I kosztuje koło 350 zł.
Ja mam w planie robić bo przy okazji kondycję łożyska pokazuje, a mieliśmy z tym problem. No i fajnie byłoby poznać płeć wcześniej 😁

A u nas ten test to nie Pappa? I kosztuje koło 350 zł.
Ja mam w planie robić bo przy okazji kondycję łożyska pokazuje, a mieliśmy z tym problem. No i fajnie byłoby poznać płeć wcześniej 😁
Nie to inny test zobacz

Załączniki

• 5E0E62DA-36EA-40C9-9478-95E6C4C7CF82.png
    5E0E62DA-36EA-40C9-9478-95E6C4C7CF82.png
    89,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Zalecenia dlaczego?

Moja szwagierka robiła pappa, bo jest po 40 tce i wyszło źle zrobiła aminopunkcje i wszystko jest ok....
Boję się tego pappa, bo u mnie też wyjdzie najprawdopodobniej źle bo statystyki

Pappa wskazuję głównie ryzyko i różne składowe się na to składają, także wiek przyszłej mamy. Ale nic nie przesądza a jest pomocny jeżeli coś się dzieje, pozwala wdrożyć odpowiednie leczenie jeżeli potrzebne.

Do góry