reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Tak ja mam nawet zalecenie zrobic ten test Nifty i jeszcze jakies... Ale gdybym wskazan nie miala to nawet bym nie pomyslala. Jeszcze pieniadze mozecie na to poswiecic to w sumie czemu nie? Nie wiem jak to wyglada...
A moge zapytac jaki powod zalecen? U nas moge isc bez skierowania do prywatnej kliniki nie wiem jak to jest w Pl

reklama
Tak ja mam nawet zalecenie zrobic ten test Nifty i jeszcze jakies... Ale gdybym wskazan nie miala to nawet bym nie pomyslala. Jeszcze pieniadze mozecie na to poswiecic to w sumie czemu nie? Nie wiem jak to wyglada...
Zalecenia dlaczego?

Moja szwagierka robiła pappa, bo jest po 40 tce i wyszło źle zrobiła aminopunkcje i wszystko jest ok....
Boję się tego pappa, bo u mnie też wyjdzie najprawdopodobniej źle bo statystyki

Dziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...

Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...
Troche sie z toba nie zgadzam. Jak czuc? Normalnie przeciez tu kazda jest w poczatkowej ciazy. I zadna nie ma konkretnych objawow... Temat sie zaczal wiec jakos polecialo... Kazda opisuje swoje doswiaczenia z ciazami, a ze wiekszosc z nas jest po stracie to sorki ale ja nie bede ukrywala i zachowywala sie jakby mnie to nie dotyczylo. Nikt nie napisal ze to oznaka nierozwijajacej sie ciazy, tylko ze np u mnie tak bylo. Jezeli ktos ma watpliwosci i napisze o tym, Doradzamy w jakis sposob. Jezeli ktos jest bardzo wrazliwa i bardzo sie boi i wierzy ze kazda ciaza jest taka sama to nie powinien czytac zadnego forum. Tylko cierpliwie czekac na rozwoj wydarzen we wlasnym gronie.

Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?

A u nas ten test to nie Pappa? I kosztuje koło 350 zł.
Ja mam w planie robić bo przy okazji kondycję łożyska pokazuje, a mieliśmy z tym problem. No i fajnie byłoby poznać płeć wcześniej 😁

A u nas ten test to nie Pappa? I kosztuje koło 350 zł.
Ja mam w planie robić bo przy okazji kondycję łożyska pokazuje, a mieliśmy z tym problem. No i fajnie byłoby poznać płeć wcześniej 😁
Nie to inny test zobacz

Załączniki

• 5E0E62DA-36EA-40C9-9478-95E6C4C7CF82.png
    5E0E62DA-36EA-40C9-9478-95E6C4C7CF82.png
    89,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Zalecenia dlaczego?

Moja szwagierka robiła pappa, bo jest po 40 tce i wyszło źle zrobiła aminopunkcje i wszystko jest ok....
Boję się tego pappa, bo u mnie też wyjdzie najprawdopodobniej źle bo statystyki

Pappa wskazuję głównie ryzyko i różne składowe się na to składają, także wiek przyszłej mamy. Ale nic nie przesądza a jest pomocny jeżeli coś się dzieje, pozwala wdrożyć odpowiednie leczenie jeżeli potrzebne.

Do góry