reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...

Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...

Dlatego narazie o nic nie będę pytać bo teraz też mam stres że coś jest nie tak bo mi mdłości ustąpiły za to mam wilczy apetyt czekam do wizyty cierpliwie do 18 i zobaczę co się dowiem.

Dziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...

Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...
Przepraszam Was to mi się jakoś wymkanal ten temat a potem już jakoś poszlo. Nie miałam nic złego na myśli tylko że się pocieszam jak mogę że się xle czuje ale wyszło nie fajnie także jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. KAŻDY JEST INNY I KAŻDY ORGANIZM INACZEJ REAGUJE. POZDRAWIAM

Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?
Ja na 100% będę robiła, nie wiem jakoś tak od początku ciąży czuje jakiś taki niepokój mimo że póki co wszystko jest ok. To jest moja 3 ciążą w 1 robiłam tylko usg prenatalne, w 2 robiłam usg+ test pappa a teraz zrobię usg i test nifty pro.

reklama
Do góry