Bridget_Ben
Fanka BB :)
Dziewczyny napiszcie czy macie jakies dzieciaczki I moze wiek jesli oczywiscie chcecie Ja mam 30 lat I dwoch chlopcow 7 I 8 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pappa po 35 Rz jest bezpłatnyA u nas ten test to nie Pappa? I kosztuje koło 350 zł.
Ja mam w planie robić bo przy okazji kondycję łożyska pokazuje, a mieliśmy z tym problem. No i fajnie byłoby poznać płeć wcześniej
13 i 11 latDziewczyny napiszcie czy macie jakies dzieciaczki I moze wiek jesli oczywiscie chcecie Ja mam 30 lat I dwoch chlopcow 7 I 8 lat
Lat 31 córeczka 11 lat i synek 7 lat. Od dwoch lat sie staramy o trzecieDziewczyny napiszcie czy macie jakies dzieciaczki I moze wiek jesli oczywiscie chcecie Ja mam 30 lat I dwoch chlopcow 7 I 8 lat
Dziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...
Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...
To tak samo jak z testami. Jednym wychodzi nawet tydz przed @ innym dopiero po terminie.Dlatego narazie o nic nie będę pytać bo teraz też mam stres że coś jest nie tak bo mi mdłości ustąpiły za to mam wilczy apetyt czekam do wizyty cierpliwie do 18 i zobaczę co się dowiem.
Przepraszam Was to mi się jakoś wymkanal ten temat a potem już jakoś poszlo. Nie miałam nic złego na myśli tylko że się pocieszam jak mogę że się xle czuje ale wyszło nie fajnie także jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. KAŻDY JEST INNY I KAŻDY ORGANIZM INACZEJ REAGUJE. POZDRAWIAMDziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...
Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...
Ja na 100% będę robiła, nie wiem jakoś tak od początku ciąży czuje jakiś taki niepokój mimo że póki co wszystko jest ok. To jest moja 3 ciążą w 1 robiłam tylko usg prenatalne, w 2 robiłam usg+ test pappa a teraz zrobię usg i test nifty pro.Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?
Dlaczego w 2 robiłaś pappa?Ja na 100% będę robiła, nie wiem jakoś tak od początku ciąży czuje jakiś taki niepokój mimo że póki co wszystko jest ok. To jest moja 3 ciążą w 1 robiłam tylko usg prenatalne, w 2 robiłam usg+ test pappa a teraz zrobię usg i test nifty pro.