reklama
Bridget_Ben
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?
Bridget_Ben
Byl pecherzyk I zarodek ale bez seruszka jeszczeNawet pęcherzyka nic? Pustka?
To test nifty czy jakoś tak. No jakbym miała pieniądze to pewnie bym robiła. No chyba że by na pierwszych prenatalnych coś wyszło to też.
Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?
Marvelka89
Niekoniecznie, na niektore leki uczulamy sie w trakcie. Poczytaj w necie co to moze byc...Ale jak by była reakcja alergiczna to i wcześniej bym miała alergię A jej nie miałam.
Marvelka89
Ja mam podobnie chodze orywatnie. Jednak lekarz pracuje w szpitalu i tam mnie przygarnal i zeby nie placic za badania musialam jechac do szpitala po skierowanie.Tak. Mój lekarz co chodzę do niego to ma podpisaną umowę z funduszem i powiedziałam mu że będę do niego chodzić i rodzić w szpitalu którym pracuje na fundusz to mam badania za darmo. A potem jak okaże się że w innym szpitalu urodze to już fundusz traci na tym. Mam nadzieję że wytłumaczylam ci to zrozumiale [emoji16][emoji16][emoji4]
Bridget_Ben
To test nifty czy jakoś tak. No jakbym miała pieniądze to pewnie bym robiła. No chyba że by na pierwszych prenatalnych coś wyszło to też.
[/QUOTE. My chcemy zrobic po powrocie z Wakacji z Polski jak bede w 11 tyg, wlasnie tak nifta i harmony
Bridget_Ben
Zazdroszcze wam ze macie wizyty u ginekologow u nas wizyty tylko u poloznych I to przez telefon do 28 tygodnia ciazy,pozniej face to face przysluguja tylko 2 usg w 12 I 20 tyg wiec musze chodzic prywatnie
Marvelka89
Tak ja mam nawet zalecenie zrobic ten test Nifty i jeszcze jakies... Ale gdybym wskazan nie miala to nawet bym nie pomyslala. Jeszcze pieniadze mozecie na to poswiecic to w sumie czemu nie? Nie wiem jak to wyglada...Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?
reklama
Kamy_czek
Ja właśnie czekam na tą pierwszą wizytę żeby się dopytać czy mogę ćwiczyc [emoji846] dla mnie ruch to mega odstresowanie jak nie mogę się kieliszka wina napić [emoji6]
Dla mnie podobnie. Pierwsza wizytę mam za 2 tygodnie i staram się nie forsować, ale nie wyobrażam sobie nie robić nic. Zwłaszcza że ostatnią ciążę byłam przykuta do łóżka na wszelki wypadek.
Chce się cieszyć tym szczególną czasem a nie zamartwiaćm.
Mam w domu 8 i 11 latki a jak wiadomo, one w domu nie usiedzą, no i przyzwyczajone jesteśmy do wspólnych wyjazdów.
Posiedzę w domu zimą na końcówce .