reklama
M
Monini92
Gość
Witam
U mnie dzisiaj 38+1 i też cisza, jedynie twardy brzuch.
Wczoraj byłam na ktg ruch ok, serduszko idealnie, skurczy brak.
Więc cierpliwie czekam.
U mnie dzisiaj 38+1 i też cisza, jedynie twardy brzuch.
Wczoraj byłam na ktg ruch ok, serduszko idealnie, skurczy brak.
Więc cierpliwie czekam.
Ja mam 39+2 i też nic się nie dzieje już myślałam, że zaczynam czuć dyskomfort w podbrzuszu, ale jak mi zaburczało to dyskomfort przeszedł kończę jeść śniadanie i biorę się za mega porządki, może coś się ruszy. Jeżeli nie, to w poniedziałek mam przyjść na IP i będą się zastanawiać co dalej ze mną zrobić.
Patii26
Fanka BB :)
Hejka U mnie dzisiaj 38+1 i także cisza. Tak jak czułam miesiąc temu, że mała wyjdzie wcześniej tak teraz czuję, że chyba dochodzę z nią do terminu
W ciągu dnia wszystko dobrze, jedynie jak stoję i chodzę to czuje mocny ucisk na pęcherz i krocze i miednicę, szczególnie w nocy nacisk na miednicę mocny. Skurczy nie mam, jedynie 2 razy w ciągu dnia twardnieje i przy tym mam lekki ból podbrzusza jak na okres. Więc czekamy, która z nas następna się rozpakuje Coś czuje, że @Tanita79 , bo w pondz już do szpitala
W ciągu dnia wszystko dobrze, jedynie jak stoję i chodzę to czuje mocny ucisk na pęcherz i krocze i miednicę, szczególnie w nocy nacisk na miednicę mocny. Skurczy nie mam, jedynie 2 razy w ciągu dnia twardnieje i przy tym mam lekki ból podbrzusza jak na okres. Więc czekamy, która z nas następna się rozpakuje Coś czuje, że @Tanita79 , bo w pondz już do szpitala
Niedługo mama
U mnie dzisiaj 39+0. Grzecznie czekamy, nic nie przyspieszamy
A Natulia chyba dzisiaj miała wstawić się do szpitala, a więc czekamy na wieści
A Natulia chyba dzisiaj miała wstawić się do szpitala, a więc czekamy na wieści
Poladd1234
U mnie 39t1d i też nic się nie zapowiada wczoraj miałam wizytę krótka szyjka aż się sama dziwiła gin że jeszcze skurczy nie mam widocznie dobrze synusiowi w brzuszku będzie gotów to wyjdzie czekamy cierpliwie
reklama