Marvelka89
Fanka BB :)
To moze cos w tym jest? no zobaczymy... Ja tak po cichu liczę na córkę. Ale najwazniejsze to wogóle żeby dotrzymać te 9 miesięcy.Mam 2 córki i mdłości okropne, smród mięsa fuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze cos w tym jest? no zobaczymy... Ja tak po cichu liczę na córkę. Ale najwazniejsze to wogóle żeby dotrzymać te 9 miesięcy.Mam 2 córki i mdłości okropne, smród mięsa fuj
Nie jesteś sama w życiu o takich porach nie jadłam aż wstydOooo dobrze ze nie tylko ja tak mam
Ja mialam obumarle ciaze i z dnia na dzien wszystko ucichlo... Zadnych objawow nic... Ale to doslownie z godziny na godzine. Jak masz objawy i one szybko minal to moze byc zly znak. Ale w ciazy mozesz miec nawet chwile przerwy i wroci wszystko ze zdwojoną siłą. Mowia ze objawy ze strony układu pokarmowego swiadcza o silnej ciazy. Nie wiem czy to prawdaA coś w tym jest.
Jak byłam w ciąży pozamacicznej to czułam się super natomiast w dwóch kolejnych takie mdłości, że
Też słyszałam to. Wtedy wyrzut hormonalny jest duży i silna ciążaJa mialam obumarle ciaze i z dnia na dzien wszystko ucichlo... Zadnych objawow nic... Ale to doslownie z godziny na godzine. Jak masz objawy i one szybko minal to moze byc zly znak. Ale w ciazy mozesz miec nawet chwile przerwy i wroci wszystko ze zdwojoną siłą. Mowia ze objawy ze strony układu pokarmowego swiadcza o silnej ciazy. Nie wiem czy to prawda
Ja po poronieniu miałam nadal wszystkie objawy więc to nie jest regułą. Każdy organizm jest innyJa mialam obumarle ciaze i z dnia na dzien wszystko ucichlo... Zadnych objawow nic... Ale to doslownie z godziny na godzine. Jak masz objawy i one szybko minal to moze byc zly znak. Ale w ciazy mozesz miec nawet chwile przerwy i wroci wszystko ze zdwojoną siłą. Mowia ze objawy ze strony układu pokarmowego swiadcza o silnej ciazy. Nie wiem czy to prawda
Z jednej strony moge potwierdzic. Z moja dwojka mialam dolegliwosci od prawie poczatku mniejsze wieksze a przy 3 stratach trwaly 3 / 4 dni i czulam sie super. Dlatwgo teraz modle sie zeby sie zle czuc... Narazie tak jest od rana nie to ze mi strasznie niwdobrze ale w gardle stoi... A popoludniu bardziej tak po obiedzie to mi nawet bardzo niedobrze. I łazienka co chwila, lekkie rozwolnienie. I tak jakbym goraczke miala wlasnie. Takze trzymam kciuki ze to dobrzy znakTeż słyszałam to. Wtedy wyrzut hormonalny jest duży i silna ciąża
Dokladnie zgadzam sie, ale jezeli objawy nagle ustepuja to warto to sprawdzic. Niekkniecznie napewno to zly znak. Bo moze sie okazac ze 3 dni przerwy a pozniej boooom dwa razy mocniejJa po poronieniu miałam nadal wszystkie objawy więc to nie jest regułą. Każdy organizm jest inny
Oczywiście, lepiej sprawdzić każdy niepokojący objawDokladnie zgadzam sie, ale jezeli objawy nagle ustepuja to warto to sprawdzic. Niekkniecznie napewno to zly znak. Bo moze sie okazac ze 3 dni przerwy a pozniej boooom dwa razy mocniej