YOUstynka
Aktywna w BB
Myślę, że nie. To pewnie zalezy od organizmu no i te dolegliwości też kiedyś muszą się skończyć.Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że nie. To pewnie zalezy od organizmu no i te dolegliwości też kiedyś muszą się skończyć.Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
Nie wiem czy to nawiedzenie ale ja tez 3 razy sie budzilam dzis i zasnac nie moglam. Po za tym do tej pory lubilam pospac a teraz dzien w dzien 6 juz sie budze...Czy tylko ja jestem taka nawiedzony godzina 4.20 a ja nie śpię bo już nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty
Kochana z tego co pamietam to z synkiem mialam tylko lekkie mdlosci i to to nie codziennie. Za to z corka to byl koszmar, mdlosci od rana do wieczora w sumie nie wymiotowalam ale mdlilo mnie, wszystko cuchnęło a najbardziej lodówka. Z synem tego zupelnie nie mialam... Zobaczymy teraz mnie lekko mdli na razie ale to jest wczesnie jeszcze. I w nocy najgorsze ze głód wilczy mnie budzi... Dzis o 2 w nocy zjadlam całą drożdżówkę z serem i popilam szklanką pepsi wiwcie co az mi wstyd. Ale jakas w amoku bylam i poprostu nie myslalam nad tym...Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
A coś w tym jest.Dziewczyny które stracily ciążę piszą że to dobra oznaka. Także tego się trzymam
A ja o 3.40 śledzie w śmietanie ale te byłam już taka głodna że bym nie wytrzymała.Kochana z tego co pamietam to z synkiem mialam tylko lekkie mdlosci i to to nie codziennie. Za to z corka to byl koszmar, mdlosci od rana do wieczora w sumie nie wymiotowalam ale mdlilo mnie, wszystko cuchnęło a najbardziej lodówka. Z synem tego zupelnie nie mialam... Zobaczymy teraz mnie lekko mdli na razie ale to jest wczesnie jeszcze. I w nocy najgorsze ze głód wilczy mnie budzi... Dzis o 2 w nocy zjadlam całą drożdżówkę z serem i popilam szklanką pepsi wiwcie co az mi wstyd. Ale jakas w amoku bylam i poprostu nie myslalam nad tym...
No to dawaj znać jak najszybciejDzisiaj mam wizytę o 18 także zobaczymy co i jak się tam dzieje heh jestem pozytywnie nastawiona bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu. ☺
Napewno dam znać teraz zostało tylko czekać do 18No to dawaj znać jak najszybciej
Mam 2 córki i mdłości okropne, smród mięsa fujKochana z tego co pamietam to z synkiem mialam tylko lekkie mdlosci i to to nie codziennie. Za to z corka to byl koszmar, mdlosci od rana do wieczora w sumie nie wymiotowalam ale mdlilo mnie, wszystko cuchnęło a najbardziej lodówka. Z synem tego zupelnie nie mialam... Zobaczymy teraz mnie lekko mdli na razie ale to jest wczesnie jeszcze. I w nocy najgorsze ze głód wilczy mnie budzi... Dzis o 2 w nocy zjadlam całą drożdżówkę z serem i popilam szklanką pepsi wiwcie co az mi wstyd. Ale jakas w amoku bylam i poprostu nie myslalam nad tym...
Przypomnij który tydz?Napewno dam znać teraz zostało tylko czekać do 18
Oooo dobrze ze nie tylko ja tak mamA ja o 3.40 śledzie w śmietanie ale te byłam już taka głodna że bym nie wytrzymała.