reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Oj to współczuje, moja plama jest mała i delikatnie zaczerwieniona, pryszczyki są ale też nie tak widoczne. Może opanuje w tym tygodniu, bo miedzy niedzielą a środą mam termin. Nie chce się zastanawiać czy mogę ponporodzie zarazić dziecko 🤔
No mam nadzieję, że to wina hormonów i wszystko się po porodzie unormuje. Jak nie to znowu dermatolog. No takie to świństwo 😠

reklama
Ja miałam mieć wizytę w środę a pojechałam dziś, bo swędzi mnie skóra, a w 1 ciąży cholestaza, więc trzeba sprawdzic:ktg ok, próby wątrobowe dziś po południu lub rano wyniki,
Cc ma na 17.03 a moja lekarka mówi że jak będzie świąd to proponuję wczesniej🙉w czwartek mam 37plus 0.ale chciałam chociaż do tego 38tc dotrwać żeby dziecko wagi nabrało.
Zobaczymy jak bedzie🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
W środę znowu ktg i chyba teraz tak będę miała, jeszcze zależy od wyników prób wątrobowych.

Jest 2 w nocy a ja nie śpię
W Polsce jest 11:30 i dopiero co wstałam 😁 obudziłam się o 4 kiedy mąż wyjeżdzał do pracy, wciupałam troszeczkę czipsów, które zostawił wieczorem przy łóżku, posiedziałam na necie z godzinkę i znów zasnęłam. Pospałam do 10, znów zaliczyłam internet i teraz jem śniadanie 😆 życie na L4 przed urodzeniem dziecka jest całkiem...luzackie 😆

Dziewczyny a czy po porodzie zamierzacie zostać na tym forum ? Czy jednak uciekacie
A no jasne, że zostaje 😄 Przecież będziemy mogły tutaj radzić się siebie w kwestii dzieci, sprzętów i różnych innych rzeczy 😁 wiadomo, pewnie będziemy tutaj rzadziej przebywały, ale będę codziennie zerkać 😁

reklama
Ja miałam mieć wizytę w środę a pojechałam dziś, bo swędzi mnie skóra, a w 1 ciąży cholestaza, więc trzeba sprawdzic:ktg ok, próby wątrobowe dziś po południu lub rano wyniki,
Cc ma na 17.03 a moja lekarka mówi że jak będzie świąd to proponuję wczesniej🙉w czwartek mam 37plus 0.ale chciałam chociaż do tego 38tc dotrwać żeby dziecko wagi nabrało.
Zobaczymy jak bedzie🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
W środę znowu ktg i chyba teraz tak będę miała, jeszcze zależy od wyników prób wątrobowych.
A ile mała już waży z dzisiejszych badań? :)

Do góry