reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny mam skurcze nie z tej ziemi ale akcja porodowa się nie rozkręca. Boje się jak nie wiem co. Prawdopodobnie przez mój strach zatrzymał się poród bo miałam już skurcze co 2 minuty ale jak się zdenerwowałam to wszystko minęło.
Kochana, nie denerwuj się. Jak już się zaczęło to daj temu się ponieść by pomóc malutkiej wyjść na świat 😊 Czym prędzej urodzisz tym będziesz miała to już za sobą 😊 Wszystko będzie dobrze, jesteśmy stworzone do tego. Trzymamy mocno kciuki 😘

reklama
O! Dzięki, że wspomniałaś o dermatozie, bo dzięki temu odkryłam, że chyba też to mam! 😅 z dwa tygodnie temu zrobiło mi się coś takiego właśnie w kąciku nosa, tuż nad ustami i próbuje to smarować jakimiś kremami, które mam w domu, ale niewiele pomaga. Czym to smarować? Dzisiaj zaczęłam clotrimazolem.
Ja normalnie miałam maść ze sterydem.
Ale teraz wspomagałam się kremem z cynkiem, takim do pupy niemowląt.
Delikatnie ale pomaga wyciszyć i rozjaśnia te ogniska.
Sudokrem nic nie poradził.
Już mam koło ust i koło płatków nosa🙄

reklama
Ja normalnie miałam maść ze sterydem.
Ale teraz wspomagałam się kremem z cynkiem, takim do pupy niemowląt.
Delikatnie ale pomaga wyciszyć i rozjaśnia te ogniska.
Sudokrem nic nie poradził.
Już mam koło ust i koło płatków nosa🙄
Oj to współczuje, moja plama jest mała i delikatnie zaczerwieniona, pryszczyki są ale też nie tak widoczne. Może opanuje w tym tygodniu, bo miedzy niedzielą a środą mam termin. Nie chce się zastanawiać czy mogę ponporodzie zarazić dziecko 🤔

Do góry