Nadja_n
Fanka BB :)
Jezu jaka wredna kobieta to diabetolog często lekarze zamiast kobietę wspierać to jeszcze dowalać potrafią.No dokładnie, szkoda tylko moich nerwów było. Ogólnie pielęgniarka diabetologiczna taka niemiła, od razu stwierdziła, że cukrzycę typu 2 raczej na pewno będę miała też po porodzie i, że na pewno się będziemy widywać... Co za małpa wstrętna.. A tu się okazuje, że ja wcale cukrzycy nie mam. Dzisiaj też specjalnie nie trzymam diety, pije słodką herbatę, jem jajuszka wielkanocne ( ) i co, i cukier przed obiadem 90, po obiedzie 112, także bomba. Niektórzy nie powinni pracować z ludźmi, bo tylko mi zepsuła humor wczoraj i martwiłam się tą cukrzycą po ciąży..
Ja na, początku ciąży po teście byłam w Polsce niespodziewana ciąża to i poszłam po heparyne ponieważ ja po poronieniach, sama w tą ciążę nie wierzylam bardzo długo.
A lekarka jeszcze do mnie proszę się nie nastwiac i nie przyzwyczajać bo raczej szanse to żadne tak mnie wsparla
Niektórzy mogli by sobie darować swoje uwagi, bo ani usg nie mialam wtedy tylko poszłam po heparyne i taki tekst od razu.