reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

No ja w Polsce i pamiętam ten test, bo kupa dziewczyn przede mną go miała i źle się czuły, nie mogły wypić, a ja poszłam i machnęłam tę glukozę duszkiem 😉😉
Ja nie miałam na bank, widać wtedy w Niemczech nie robili, może zwykły cukier był ok i dlatego.
Ta Glukoza jest obrzydliwa🥵🥵🥵🥵chociaż ja pilam ja 3 razy w tej ciąży i porzeczkowa i wtedy dało radę, a ta zwykła to fuj, fuj....

reklama
Ja nie miałam na bank, widać wtedy w Niemczech nie robili, może zwykły cukier był ok i dlatego.
Ta Glukoza jest obrzydliwa🥵🥵🥵🥵chociaż ja pilam ja 3 razy w tej ciąży i porzeczkowa i wtedy dało radę, a ta zwykła to fuj, fuj....
No nie jest smaczna ani przyjemna do picia, ale mi jakoś bardzo nie robi 🤷‍♀️
Żeby nie było - nie miałam z tego żadnej przyjemności 🤣😉

Ja też uważam że kiedyś wszystkie dzieci jadły słodycze ale potem ruszały na dwór i wszystko wybiegały🙂 dzieciństwo bez słodyczy nie może się odbyć ale trzeba pilnować żeby nie codziennie i żeby dzieci miały ruch. A co do cukrzycy w ciąży to kiedyś nikt o tym nie wiedział i jakos dzieci zdrowe się rodziły mniejsze większe. Nikt uwagi nie przywiązywał. Teraz każdy musi być fit . A ja uważam ze wszystko jest dla ludzi i ja mino cukrzycy pozwalam sobie na cis słodkiego raz na jakiś czas i mała rośnie dobrze a i mama zadowolona🙂
Słusznie też zamierzam od jakiegoś wieku oczywiście i z umiarem włączać się nie jako deser tylko normalny dodatek do posiłku przecież to kalorie są😜.
U mnie zawsze w domu było jak deserek jako coś extra i tak mi zostało na długo, a teraz tylko problemy metabolizmu.
Moja siostra swojemu dziecku zabraniała nigdy nie dawali poszedł do przedszkola i odrazu zmieniło zdanie 😂😂😂.
Mój brat swoim dzieciakom daje od małego ale oni jedzą eko i zdrowo (mieszkają pod Augustowem) i powiem Wam że dzieciaki wola naleśniki z serem kozim niż czekoladę 😁.
Więc co rodzina inne zasady ale tak jak mówisz ja też uważam wszystko jest dla ludzi 🤪

Macie może fajne namiary na sklepy z ubrankami. Mój mały waży 2,1 kg i na 51 cm.
Wszystko na nim wisi 🙉😟 a rozmiary mam 50 , 56?
Będę zobowiązana.

Macie może fajne namiary na sklepy z ubrankami. Mój mały waży 2,1 kg i na 51 cm.
Wszystko na nim wisi 🙉😟 a rozmiary mam 50 , 56?
Będę zobowiązana.
Popatrz na stronkę C&A, oni mają nawet chyba na rozmiar 40. I z tego co zauwazyłam kiedy kupowałam ubranka dla szwagierki, to mają te rozmiary takie sprawiedliwe, tak jak są oznaczone na metce.

reklama
Do góry