Moja chciała mnie widzieć za 2 tygodnie, ale akurat w tym tygodniu jedzie na narty do Szwajcarii
Glukoza z krwi ważniejsza.
15 jednostek +/- może być w glukometrze a w niektórych więcej.
Ja się pakuję w jedną i w sumie dzisiaj udało mi się większość ogarnąć... zostało jeszcze kilka drobnych rzeczy, które w praniu są, jakaś ładowarka, czytak eboków, słuchawki, i teraz rozważam, czy wypchać walizkę i dorzucić tam podkłady i drugie pieluchy, czy jednak zapakować osobno, ale chyba za ciosem wszystko w jedno miejsce wrzucę, skoro się zmieści.
Ja spakowałam rożek i rozważam kocyk, ale chyba zostanę przy samym rożku. Do fotelika na dniach zamontuję otulacz i będzie ok.
Kochana, to nie są słowa mojej lekarki, ona sobie radzi i nigdy mi nic złego nie powiedziała. Za to lekarz na prenatalnych drugich mi nagadał i bardzo nie chciałam iść na trzecie przez to, na szczęście nie musiałam. Mi moja tylko mówi, że jes trochę mniejsza widoczność, ale i tak widać co trzeba. O tłuszczu na brzuchu to sama mówię, bo zdecydowanie mam go za dużo i jak tylko się połóg skończy to zacznę zapitalać z Fit Matką Wariatką
Na pewno Ci wybaczy. Najważniejsze, że jesteś na miejscu. Nie wyrzucaj sobie, że Cię nie było