Mdłości, zgaga, cały czas czuje ogromne zmęczenie mogłabym spać przez cały dzieńWiec spokojnie na kolejnej wizycie będzie już lepiej widoczny. Masz jakies objawy???
reklama
Witam na dzień dobry witam się z moich bladziochem
10 dni od testu pozytywnego owulacyjnego z pierwsza ciąża miałam identycznie na kiedy mi przypada zaraz muszę obliczyć
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.
zapodaj.net
Ja wizytę mam o 19 dopiero po dam znać co ciekawego się dowiedziałam
Ja niestety się z wami żegnam [emoji17] moja dzisiejsza beta wskazuje na to że jednak w ciąży nie jestem [emoji24] eh.. może kiedyś się uda spróbujemy w następnym cyklu może się uda , A jak nie to cóż córcia będzie jedynaczka :/ bo ja już tracę nadzieję że kiedykolwiek się uda
Życzę wam nudnych miesięcy z brzuszkami [emoji3059]
Życzę wam nudnych miesięcy z brzuszkami [emoji3059]
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
Beta robiona w środę wynosiła 243 a dziś 657
Z ciekawości zrobiłam dziś też progesteron i wyszedł 29, więc chyba idziemy w dobrym kierunku
Z ciekawości zrobiłam dziś też progesteron i wyszedł 29, więc chyba idziemy w dobrym kierunku
Kamy_czek
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
Ja jeszcze przed terminem @, dopiero w środę będę robić. Ale cykl był pełen starań i od dwóch dni brzuch mnie boli i chodzę nieprzytomna.
Jak mi testy z Allegro przyjdą wcześniej to pewnie od razu zrobię.
Powiedzcie proszę czy robiłyście z ciekawości przed terminem @?
Ja jeszcze przed terminem @, dopiero w środę będę robić. Ale cykl był pełen starań i od dwóch dni brzuch mnie boli i chodzę nieprzytomna.
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny,
Mój wyszedł pozytywny 3 dni przed terminem, Trzymam kciuki
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
Witam mogę dołączyć do was?? Testy pozytywne termin z kalkulatora internetowego wyliczyły mi 27. Luty lub 2/3 marzrc
Pierwsza wizyta w środę. Gratulacje dla wsystkich 2 kreseczek. Pozdrawiam
Mi ten sam termin wylicza kalkulator także miejmy nadzieję że będziemy w podobnym kończyć ciążę
Mi wyszedł pozytywny 8dpo, więc szybko, ale to zależy od tego kiedy zagnieżdżenie było. U jednej będzie szybciej u innej późniejCześć dziewczyny,
reklama
Cześć wszystkim,
Chcę dołączyć do tego pięknego grona marcówek 2021 ja o mojego kropka musiałam się trochę postarać, niestety mam PCOS i cykle bezowulacyjne. Na szczęście udało się w pierwszym cyklu stymulowanym letrozolem W poniedziałek robiłam betę, był to 25dc, 10dpo i wynik był 5,01 IU/L, w środę już 36,2 IU/L ❤ Termin porodu wychodzi ok. 5.03.2021 r.
Chcę dołączyć do tego pięknego grona marcówek 2021 ja o mojego kropka musiałam się trochę postarać, niestety mam PCOS i cykle bezowulacyjne. Na szczęście udało się w pierwszym cyklu stymulowanym letrozolem W poniedziałek robiłam betę, był to 25dc, 10dpo i wynik był 5,01 IU/L, w środę już 36,2 IU/L ❤ Termin porodu wychodzi ok. 5.03.2021 r.