Nadja_n
Fanka BB :)
U mnie hemoglobina ok a okazał się niedobór bo jakimś dokładniejszym badaniu niedobór spory żelaza, ale ja słabo się czułam, nie miałam siły, zadyszka,więc zrobili dokładniej i wyszło. Od razu kroplówka i zelazem. Jak czujesz się ok to na pewno jest ok.A gdzie tam!!
Mam część, a jeszcze 3 pralki czekają, plus wełniane ciuszki jeszcze mi przyjdą to będę jeszcze wełenkę prać. Muszę wózek cały wyprać, bo kupowałam używkę (od kumpeli, ale gdzieś tam przybrudzony), plus chciałabym uprać fotelik. Co prawda mam nówkę, ale byłabym spokojniejsza gdyby był w dziecięcym płynie czy proszku wyprany.
Do łóżeczka na razie nic nie piorę, za łóżeczko będzie robić kosz mojżesza przez pierwsze miesiące, a w nocy młoda i tak pewnie będzie z nami spać (specjalnie barierkę do naszego wyrka kupiłam).
No wiem, że tak może być, ale jem produkty odzwierzęce, tylko mięso mi źle robi. Chyba mi dieta cukrzycowa na łeb siada. Mam nadzieję, że w wynikach najbliższych mi nie wyjdzie hemoglobina dramatyczna.
PS: przepisami się dzielę jakby co
Ja mięso mało sam drób, nie lubię w ciąży mięsa,pokrzywa do picia ma dużo żelaza, pije ja.