reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!

reklama
No nie wiem kurcze moja gin czepia się wszystkiego

No ja się staram jeść owoce do tej 17 bo też to słyszałam. A pije właśnie wodę soki i herbaty różne malina z dzika róża zielona czasem melisa czasem czarna ale głównie z cytryna. Zjadłam. Kanapke koło 4 rano i cukier 92 rano więc większy jak zawsze nie sprawdziło się to u mnie. Ale zobaczę jeszcze dzisiaj raz bo może coś nie tak zjadłam wczoraj za dużo może czegoś.
U mnie też z jedzeniem w nocy się nie sprawdza,
Dziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!
Kciuki mocno✊który nasz tydzień?

Trzymam mocno kciuki! Niech maleństwo jeszcze trochę posiedzi w brzuszku. Musi być dobrze 😘

Jak nie ma ubranek to musi zaczekać, tym bardziej ze to dziewczynka😉 👊👊

Trzymam mocno kciuki ✊ nie martw się ubrankami bo w szpitalu wszystko mają zresztą jeszcze się nie przydadzą zobaczysz 😊 głowa do góry będzie dobrze ❤️

reklama
Będzie dobrze, zaopiekują się Tobą i dotrwasz do końca 😊 może leżenie z pupą wyżej coś pomoże i odciąży szyjkę?
A w ogóle 27 tydzień to już nie najgorszy wynik, któraś z dziewczyn pisała, że jej mąż urodził się w takim czasie 😉

Do góry