Dziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!
reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
U mnie też z jedzeniem w nocy się nie sprawdza,No nie wiem kurcze moja gin czepia się wszystkiego
No ja się staram jeść owoce do tej 17 bo też to słyszałam. A pije właśnie wodę soki i herbaty różne malina z dzika róża zielona czasem melisa czasem czarna ale głównie z cytryna. Zjadłam. Kanapke koło 4 rano i cukier 92 rano więc większy jak zawsze nie sprawdziło się to u mnie. Ale zobaczę jeszcze dzisiaj raz bo może coś nie tak zjadłam wczoraj za dużo może czegoś.
Kciuki mocnoktóry nasz tydzień?Dziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!
Mary2094
Trzymam mocno kciuki! Niech maleństwo jeszcze trochę posiedzi w brzuszku. Musi być dobrzeDziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!
Niedługo mama
Jak nie ma ubranek to musi zaczekać, tym bardziej ze to dziewczynkaDziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!
Mary2094
Pociesze Cię. Moja mama ze mną miała od 7 miesiąca rozwarcie na 2 palce i przenosiła mnie do 40 tygodnia (nie chciało mi się wychodzić)Dziękuję dziewczyny dopiero 27 i 2 dni
Poladd1234
Trzymam mocno kciuki nie martw się ubrankami bo w szpitalu wszystko mają zresztą jeszcze się nie przydadzą zobaczysz głowa do góry będzie dobrzeDziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!
Ooo! To mega pocieszenie!Pociesze Cię. Moja mama ze mną miała od 7 miesiąca rozwarcie na 2 palce i przenosiła mnie do 40 tygodnia (nie chciało mi się wychodzić)
MałaZuza14
Aktywna w BB
Trzymaj się kochana musi być dobrze bądź dobrej myśliDziękuję dziewczyny dopiero 27 i 2 dni
reklama
Będzie dobrze, zaopiekują się Tobą i dotrwasz do końca może leżenie z pupą wyżej coś pomoże i odciąży szyjkę?Dziewczyny ja niestety w szpitalu:/ trzymajcie kciuki o każdy dzień i każdy tydzień. Bobas ok,ale szyjka się rozwiera. U mnie niestety nie ma jak jej złapać, bo jej nie mam po amputacji. Nie mam ani jednego ubranka dla niuni więc musi siedzieć w brzuchu jak najdłużej!
A w ogóle 27 tydzień to już nie najgorszy wynik, któraś z dziewczyn pisała, że jej mąż urodził się w takim czasie