reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja też miałam ok po śniadaniu 105 po obiedzie 111 i po kolacji 99. Zobaczymy co tam jutro rano będzie :-)
U mnie 97 rano na czczo😬wczoraj 87 na czczo.
To 97 to chyba po mandarynce dużej koło 22ej.
I sok pilam jabłko z wodą, niby naturalny całkiem bez cukru sztucznego.
Pić mi się chce, sama woda, herbatki nie zaspokajaja pragnienia i mnie.
Lubię soki(wybieram tylko te 100%naturalne) z wodą ale jak widać i tak cukier mi podnoszą.

Co pijesz poza woda, herbata?

Lubię soki(wybieram tylko te 100%naturalne) z wodą ale jak widać i tak cukier mi podnoszą.

Soki podnoszą cukier i owoce, dietetycy w przypadku cukrzycy mówią żeby takie coś pić i jeść do godz. 17🙈

U Was są bardziej wyrozumiali😉
No nie wiem kurcze moja gin czepia się wszystkiego

No ja się staram jeść owoce do tej 17 bo też to słyszałam. A pije właśnie wodę soki i herbaty różne malina z dzika róża zielona czasem melisa czasem czarna ale głównie z cytryna. Zjadłam. Kanapke koło 4 rano i cukier 92 rano więc większy jak zawsze nie sprawdziło się to u mnie. Ale zobaczę jeszcze dzisiaj raz bo może coś nie tak zjadłam wczoraj za dużo może czegoś.

No nie wiem kurcze moja gin czepia się wszystkiego

No ja się staram jeść owoce do tej 17 bo też to słyszałam. A pije właśnie wodę soki i herbaty różne malina z dzika róża zielona czasem melisa czasem czarna ale głównie z cytryna. Zjadłam. Kanapke koło 4 rano i cukier 92 rano więc większy jak zawsze nie sprawdziło się to u mnie. Ale zobaczę jeszcze dzisiaj raz bo może coś nie tak zjadłam wczoraj za dużo może czegoś.
Szkoda może to na Ciebie nie działa 😯

reklama
Do góry