Ivve
Fanka BB :)
Kochana Ja sobie słucham serduszka doplerem i tak ja na początku tętno było ponad 170 tak od 2 tygodni jakoś (dziś mam 13+5) tętno maluszka jest o wiele niższe. Dzisiejsze pokazuje na zdjęciach. Na usg w piątek nawet doktor nie słuchała serduszka tylko pokazała jak bije. Myślę że nie ma się co.martwic aczkolwiek po Twoim poście sama zastanawiam się czy u mnie nie jest za niskie w takim razie.Dziewczyny jestem załamana
Byłam na usg prenatalnym wszystko okej prócz tego, ze jest 13 tydzień a akcja płodu wynosi 145 uderzeń na minutę lekarz powiedział, ze norma jest od 150. Jestem załamana, boje się, ze serce jej przestanie bić czy cokolwiek się stanie. proszę wesprzyjcie mnie jakoś bo siedzę i nie wiem co mam z sobą zrobić
A co do płci względem tętna również słyszałam że właśnie jeśli jest ponad 140 do 160 to dziewczynka A na chłopca 120 do 140 ale również w to nie wieżę [emoji6] któraś z nas nawet zapytała lekarza o tą teorię i podobno coś tam się sprawdza ale gdy się tętno mierzy po 24 tc z tego co pamiętam