reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Wczoraj wpadlam na głupia śmieszna myśl, jesteśmy marcowe, ale wiadomo może się zdarzyc, że możemy urodzić wcześniej, szczegolnie te z początku, gdybyśmy urodziły 29 lutego, to oficjalne 18 urodziny nasze Bobo będzie obchodzic mając 72 lata ;)
Z drugim synkiem miałam termin na 8 marca a urodził się 28 stycznia. Spieszyło mu się; -)

reklama
Ja pierwsza ciąże zaczynałam z waga 59kg w dniu porodu miałam 67kg, wychodząc ze szpitala 59 i po 2tyg 57kg ale ta waga długo się nie utrzymała i po roku było znów 59kg potem miałam dużo stresów zaczęłam jeść nieregularnie i doszłam do 61/62kg i te ciąże zaczynam z 63kg niestety... to był pierwszy pomiar u gina 3tyg temu na dziś dzień jest 62kg wiec -1kg od początku ciąży - mam nadzieje dobić max do 70kg takie mam założenie - mam 165cm wzrostu bo to tez ważne przy wadze :)

Z tego co widzę nie ma jednoznacznej odpowiedzi jak to będzie po porodzie z wagą i w pózniejszym czasie, czas pokaże :) ja teraz waże 54 kg, ale troche juz mi sie przytylo chyba bo ostatnim razem jak sie ważylam bylo 51 kg. Zeby zrobic troche miejsca w szafie pozbede sie w 1 kolejnosci takich ubran ktore juz teraz sa obcisle dosc, bo raczej w te i tak nie wejde a zostawię luzniejsze

Wam też leci taki biały śluz????

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

My dotarliśmy do domu [emoji16] udało nam się przed fala upałów, już o 7 rano było 21 stopni ...Boże oby do soboty wytrzymać jakoś [emoji849]
Mąż pojechał do pracy , my na zakupy z córką, na trzy dni mam już na obiad [emoji28], od razu poszłam po nowa receptę i wykupilam tabsy na tarczyce.
Póki co się obijamy i czekam na DHL ma przyjechać w końcu szafka na zabawki z Ikei... ponad tydzień już czekamy [emoji58]

Ja tak właśnie o tym porodzie myślałam, bo z OM termin na 01.03 z USG na 03.03 , ale przy cc napewno zostane mama lutowa, córka też urodziła się też zamiast 14.06 to 08.06

reklama
Do góry